مدیرکل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو: ویتامین D با مصرف مواد غذایی تأمین می‌شود

مدیرکل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو: ویتامین D با مصرف مواد غذایی تأمین می‌شود


مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، گفت: مصرف ویتامین D به صورت مکمل و به شکل هفتگی یا ماهانه برای تقویت سیستم ایمنی بدن انجام شود.
به گزارش مهر، محمدحسین عزیزی، افزود: اگر رژیم غذایی خوب باشد و از مواد غذایی متنوع استفاده شود، شاید افراد نیازی به مصرف ویتامین نداشته باشند، زیرا در مواد غذایی مانند لبنیات، تخم مرغ و مغزها و...، ویتامین D به اندازه کافی موجود است و از طریق مواد غذایی تامین می‌شود.وی ادامه داد: توصیه می‌شود مصرف ویتامین D به صورت مکمل و به شکل هفتگی یا ماهانه برای تقویت سیستم ایمنی بدن انجام شود.
عزیزی به برنامه غنی‌ سازی نان با ویتامین D اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات جامعه ما کمبود ویتامین D است.