تشریح جزییات واردات و توزیع مرغ‌های آلوده

رییس کل گمرک ایران اظهار داشت: در این مدت ۵۴۰ اظهارنامه صادراتی وجود داشته که وزن آن ۱۰۰ میلیون تن بوده و افزایش ۷ درصدی داشته است. همچنین ارزش این کالاها ۳۸ میلیارد و ۷۰۳ میلیون دلار با رشد ۳۷ درصدی بوده است.

 


رییس کل گمرک ایران اظهار داشت: در این مدت ۵۴۰ اظهارنامه صادراتی وجود داشته که وزن آن ۱۰۰ میلیون تن بوده و افزایش ۷ درصدی داشته است. همچنین ارزش این کالاها ۳۸ میلیارد و ۷۰۳ میلیون دلار با رشد ۳۷ درصدی بوده است.
به گزارش ایلنا، علیرضا مقدسی  درباره عملکرد ۱۰ ماهه تجارت خارجی در سال جاری اظهارداشت: در ١٠ ماه امسال ۲۳۴ هزار اظهارنامه وارداتی به وزن ۳۳ میلیون تن انجام شده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۱۷ درصد افزایش وزنی داشته است. همچنین ارزش این حجم واردات
 ۴۱ میلیارد و ۴۷۳ میلیون دلار با افزایش ۳۴ درصدی بوده است.
وی درباره میزان صادرات ادامه داد: در این مدت ۵۴۰ اظهارنامه صادراتی وجود داشته که وزن آن ۱۰۰ میلیون تن بوده و افزایش ۷ درصدی داشته است. همچنین ارزش این کالاها ۳۸ میلیارد و ۷۰۳ میلیون دلار با رشد ۳۷ درصدی بوده است.
رییس کل گمرک ایران درباره مقاصد صادرات و مبدا واردات انواع کالا گفت: کشور عمده مقصد کالاهای صادراتی کشورمان، چین، عراق، ترکیه ، امارات و افغانستان بوده و کشورهای عمده مبدا واردات امارات، چین، ترکیه و آلمان بوده است.
مقدسی درباره پرونده کره‌های وارداتی اظهار داشت: گمرک در ابتدا با بررسی‌های انجام شده به بیش بود ارزش این محموله‌ رسید اما باید اجازه دهیم سیکل اداری رسیدگی به این پرونده طی شود.
مقدسی درباره آخرین تصمیمات برای محموله لوازم خانگی بوش گفت: این پرونده مربوط به سنوات گذشته است اما آنچه که در این باره تصمیم‌گیری شده این است که محموله بوش باید مرجوع شود.
مقدسی درباره پرونده شرکت کروز که گفته می‌شود در این پرونده بحث رشوه به کارکنان گمرک مطرح بوده، ادامه داد: این پرونده هم مربوط به سنوات گذشته بوده که در مراجع قضایی در حال رسیدگی به آن هستند و افراد در مرحله تفهیم اتهام قرار دارند و هر رای که در این باره صادر شود هم توسط مراجع قضایی اعلام می‌شود.
وی با اشاره به ورود و توزیع مرغ‌های آلوده گفت:  قرار بر این شد که ٢٣ تن مرغ متعلق به امور پشتیبانی دام بوده در انبار و سردخانه اختصاصی و تحت کلید گمرک نگهداری شود. این مرغها در سردخانه مورد تایید دامپزشکی بود اما تقریبا ٢٠٠ روز در انبار ماندن با توجه به اینکه صدور مجوزها زمان برد متوجه شدیم کالا در انبار نیست و دامپزشکی هم اعلام کرد این کالا دیگر نباید مورد استفاده قرار بگیرد از این رو نسبت به
جمع آوری این کالا از شهر تهران و یک شهر دیگر اقدام شد.
وی تاکید کرد: این کالا با مجوز گمرک ترخیص نشد و ما نسبت به آن اعلام جرم کردیم. البته باید توجه داشته باشیم این موضوع مربوط به دوره‌ای است که بازار به شدت به این کالا نیاز داشت.