آيت الله رئيسي:
رييس قوه قضاييه گفت: بين اعتراض و اغتشاش فرق قائليم؛ اعتراض را بايد شنيد اما خط قرمز ما اغتشاش و ناامني و به هم ريختن کشور است.به گزارش مهر، آيتالله سيد ابراهيم رئيسي در جلسه شوراي عالي قوه قضائيه با تأکيد بر اينکه نظام دادرسي و فرآيند دادرسي در دستگاه قضائي مبتني بر کار کارشناسي دقيق و حرفهاي و قانون و عدالت است، خاطر نشان کرد قوه قضائيه در انجام وظايف خود تحتتأثير فضاسازيها قرار نميگيرد. دستگاه قضائي تحتتأثير جوسازيها قرار نميگيرد

رييس قوه قضاييه گفت: بين اعتراض و اغتشاش فرق قائليم؛ اعتراض را بايد شنيد اما خط قرمز ما اغتشاش و ناامني و به هم ريختن کشور است.به گزارش مهر، آيتالله سيد ابراهيم رئيسي در جلسه شوراي عالي قوه قضائيه با تأکيد بر اينکه نظام دادرسي و فرآيند دادرسي در دستگاه قضائي مبتني بر کار کارشناسي دقيق و حرفهاي و قانون و عدالت است، خاطر نشان کرد قوه قضائيه در انجام وظايف خود تحتتأثير فضاسازيها قرار نميگيرد. دستگاه قضائي تحتتأثير جوسازيها قرار نميگيرد
رئيس قوه قضائيه گفت: تمام مراحل و فرايند دادرسي مبتني بر موازين شرعي و ادله موجود در پروندههاي قضائي و اقتضاي حق و عدل است و جوسازيها هرگز در تصميم قضات مؤمن و مخلص و فرايند دادرسي و صدور احکام قضائي اثرگذار نخواهد بود.
رئيسي متذکر شد که روند حاکم بر دستگاه قضا ضامن حقوق عامه، حقوق اصحاب دعوا و حتي حقوق متهم است و فرآيند دادرسي در نظام قضائي حقوق همگان را تضمين ميکند.
در صيانت از حقوق عامه خط قرمز نداريم
رئيس قوه قضائيه در ادامه با اشاره به حکم اخير ديوان عالي کشور براي بازگرداندن اراضي بيتالمال که در ادوار گذشته در قالب يک مجموعه تعاوني دادگستري گلستان مورد تصرف قرار گرفته بود، اين اقدام را نمادي از عدالتخواهي دستگاه قضائي دانست و گفت: تضييع حقوق عامه از هيچکس و هيچ نهاد و سازماني پذيرفته نيست و قوه قضائيه در صيانت از حقوق عامه هيچ خط قرمزي ندارد.
رئيسي افزود: در دهههاي اخير برخي که در حوزه اداري دستگاه قضائي همکاري داشتند، يکسري اراضي را در ارتباط با کاري که در استان انجام شده و ظاهراً هم مقررات رعايت شده بود، در اختيار داشتند اما در فرايند دادرسي مشخص شد که اين اراضي بايد به بيتالمال برگردد.
آشفتگي در پرداخت تسهيلات و دريافت سود قابل پذيرش نيست
رئيسي با تأکيد بر اينکه آشفتگي در نظام پرداخت تسهيلات و دريافت سود و جرايم قابل پذيرش نيست، از شوراي پول و اعتبار، بانک مرکزي و دستگاههاي مسئول خواست که به وظايف خود براي حاکم شدن انضباط مالي در اين حوزه عمل کنند.
رئيس قوه قضائيه گفت: امروز همه معتقدند نقدينگي در کشور افزايش يافته و با توجه به تأثيرات متقابل بازار پول و بورس و سرمايه، مديريت و هدايت نقدينگي به سوي توليد و افزايش قدرت ملّي بايد مورد اهتمام قرار گيرد.
رئيسي با بيان اينکه سخن گفتن مسئولان اقتصادي با مردم و فعالان نظام بازار به تثبيت بازار کمک خواهد کرد، به کارگزاران اقتصادي و مديران نظام پولي و مالي توصيه کرد نقشههاي راهي که براي آينده طراحي ميکنند، براي جامعه تبيين نمايند.
اعتراض را قبول داريم اما به کسي اجازه اغتشاش نميدهيم
رئيس قوه قضائيه در بخش ديگري از سخنانش با تاکيد بر لزوم به رسميت شناختن حق اعتراض در جامعه گفت: ما اعتراض را قبول داريم و بايد اعتراض را شنيد و با آن منطقي برخورد کرد اما اعتراض با اغتشاش متفاوت است و اغتشاش و آشوب خط قرمز دستگاه قضائي است و نبايد اجازه داد کسي در کشور ناامني ايجاد کند.
رئيسي همچنين از همکاران قضائي در سراسر کشور خواست که نسبت به جرايم خشن حساس باشند و با برخورد قاطع اجازه ندهند افراد شرور و متجاسر به قانون ميدان پيدا کنند.