از سقوط نفت ونزوئلا تا کاهش واردات نفت هند

آنچه در ژوئیه گذشت؛

قیمت نفت در ماه ژوئیه با وجود سقوط نفت ونزوئلا، ادعای لیبی مبنی بر نقش امارات در جنگ داخلی این کشور، همکاری واشنگتن – دهلی نو، افت سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز جهان، کاهش واردات نفت هند و ترافیک در پایانه‌های نفتی چین در محدوده ۴۰ تا ۴۵ دلار قرار گرفت.


قیمت نفت در ماه ژوئیه با وجود سقوط نفت ونزوئلا، ادعای لیبی مبنی بر نقش امارات در جنگ داخلی این کشور، همکاری واشنگتن – دهلی نو، افت سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز جهان، کاهش واردات نفت هند و ترافیک در پایانه‌های نفتی چین در محدوده ۴۰ تا ۴۵ دلار قرار گرفت.
به گزارش شانا ، سقوط نفت ونزوئلا: تولید و صادرات نفت ونزوئلا به‌عنوان بزرگ‌ترین دارنده ذخایر نفتی جهان این ماه به پایین‌ترین سطح در ۷۷ سال اخیر رسید. آرگوس مدیا این رقم را ۳۰۰ هزار بشکه اعلام کرد و مدعی شد این کشور تولید نفت خام در ماه ژوئیه را بدون هیچ دکل حفاری نفتی فعال آغاز کرده است. شرکت نفت دولتی ونزوئلا (پدوسا) هم این خبر را تأیید و دلیل اصلی کاهش تولید این کشور را نبود ظرفیت ذخیره‌سازی عنوان کرد. صادرات نفت ونزوئلا در ماه ژوئن هم به پایین‌ترین سطح خود از سال ۱۹۴۳ میلادی رسید.
امارات و محاصره نفت لیبی: در پی ادامه ناآرامی‌ها در نفت لیبی، شرکت ملی نفت این کشور ادعا کرد که امارات متحده عربی در جنگ داخلی این کشور نیروهای نظامی مستقر در شرق لیبی را  پس از عزیمت نخستین نفتکش طی ۶ ماه گذشته به سمت محاصره دوباره صادرات نفت سوق داده است. ارتش ملی لیبی و امارات متحده عربی در این باره اظهار نظری نکرده‌اند. امارات متحده عربی، به همراه روسیه و مصر، از ارتش ملی لیبی مستقر در شرق این کشور که وفادار به خلیفه حفتر هستند پشتیبانی می‌کنند.
کاهش تولید نفت اوپک: گزارش تولید ماه ژوئن ۱۳ عضو اوپک در این ماه منتشر شد. براساس این گزارش،  اعضای اوپک در ماه ژوئن ۲۲ میلیون و ۲۷۱ هزار بشکه نفت تولید کردند که کمترین میزان در ۲۸ سال گذشته است. اوپک همچنین در بولتن سالانه خود درآمد نفتی اعضای این سازمان را در سال ۲۰۱۹ اعلام کرد که عربستان بیش از ۲۰۲ میلیارد دلار، عراق بیش از ۸۰ میلیارد دلار، امارات بیش از ۴۹ میلیارد دلار، کویت بیش از
۵۲ میلیارد دلار و ایران بیش از ۱۹ میلیارد دلار درآمد نفتی داشته است.
کاهش واردات نفت هند: داده‌های منابع صنعتی نشان داد واردات نفت هند در ماه ژوئن سقوط کرده و به کمترین سطح از اکتبر ۲۰۱۱ رسیده است. پالایشگاه‌ها به دلیل انجام فرآیند تعمیر و نگهداری و تقاضای سوخت کمتر، خریدها را کاهش دادند. هند، سومین مصرف‌کننده نفت جهان، در ماه ژوئن روزانه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه نفت وارد کرده که این رقم نسبت به سال گذشته حدود ۲۸.۵ درصد کاهش یافته است. هند همچنین ماه گذشته و برای نخستین بار از ژوئن ۲۰۰۹، هیچ نفتی از ونزوئلا وارد نکرده است.
قیمت نفت: قیمت هر بشکه نفت برنت، وست تگزاس اینترمدیت و سبد نفتی اوپک در این ماه از ۴۳ دلار و ۱۴ سنت، ۴۰ دلار و ۶۵ سنت و
 ۴۲ دلار و ۸۹ سنت آغاز این ماه به ترتیب به ۴۳ دلار و ۵۲ سنت، ۴۰ دلار و ۲۷ سنت و ۴۳ دلار و ۴۰ سنت برای هر بشکه در پایان معاملات این ماه رسیده است.