کرمانشاه، رتبه نخست تولید جو در کشور

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کرمانشاه با بیان اینکه کرمانشاه در رتبه نخست تولید جو در کشور قرار گرفته است از برداشت بیش از ۴۴۰ هزار تن جو در اراضی کشاورزی استان خبر داد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کرمانشاه با بیان اینکه کرمانشاه در رتبه نخست تولید جو در کشور قرار گرفته است از برداشت بیش از ۴۴۰ هزار تن جو در اراضی کشاورزی استان خبر داد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، فرهاد شریفی معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کرمانشاه با تاکید بر کسب رتبه نخست کرمانشاه در تولید جو در کشور، گفت:در تولیدات سال زراعی امسال ۲۰۰ هکتار از اراضی استان کرمانشاه زیر کشت جو رفته که از این میزان بیش از  ۱۸۵ هزار هکتار از نوع کشت دیم و مابقی کشت جو آبی بوده است.
وی افزود:با توجه به بارش‌های خوبی که در سال زراعی صورت گرفت در سال جاری ۴۴۱ هزار تن جو از اراضی دیمی و آبی استان کرمانشاه برداشت شد که بر این اساس در کشور به جایگاه نخست تولید این محصول رسیدیم این در حالی است که سال گذشته با ۱۶۰ هزار تن در جایگاه چهارم تولید جو کشور قرار داشتیم.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به مقابله با علف‌های هرز و عملیات داشت کشاورزان عملکرد خوبی در مزارع کشت گندم بودیم که در مزار دیم ۲ هزار و ۲۰ کیلوگرم و در مزارع آبی چهار هزار و ۶۰۰ کیلوگرم عملکرد را شاهد هستیم.