آخرین وضعیت سدهای خوزستان تشریح شد

از سوی مدیرعامل شرکت آب و برق خوزستان؛

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با تشریح آخرین وضعیت سدهای خوزستان گفت: با مدیریتی که در سدهای استان انجام دادیم با اطمینان خاطر بهتری به استقبال فصل پاییز برویم.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با تشریح آخرین وضعیت سدهای خوزستان گفت: با مدیریتی که در سدهای استان انجام دادیم با اطمینان خاطر بهتری به استقبال فصل پاییز برویم.
به گزارش مهر، عباس صدریان فر در نشست بررسی تمهیدات بارندگی و دفع آب‌های سطحی که در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد، گفت:پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر این است که پاییز به بعد شرایط نرمالی ندارد و نگرانی برای همه ایجاد کرده است. سال گذشته در مجموعه سدهای استان به گونه‌ای مدیریت شد که می‌توانیم بگوئیم در حال حاضر بعد از حدود سه سال خشکسالی برای اولین بار با خیال راحت تر به استقبال پاییز می‌رویم.
مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان اضافه کرد: در حوزه کرخه که تقریباً چهار سال خشکسالی را پشت سر گذاشت، تدابیری اتخاذ کردیم که سیلاب‌ها و بارندگی‌های دز را که داشتیم با ظرفیت‌هایی که وجود داشت آب را از حوزه دز به کرخه منتقل کرده و خروجی کرخه را بستیم به گونه‌ای که برای اولین بار کرخه در تابستان به مرز سه میلیارد رسید و به حوزه کرخه کمک خوبی کرد.
وی در خصوص مقدار آبی که در مجموع استان وجود دارد، بیان کرد:امسال در حوزه کرخه حدود ۳۰ درصد، در حوزه دز ۴۳ درصد، حوزه کارون که گتوند به عنوان انتهایی ترین زنجیره است ۷۸ درصد و در حوزه مارون ۴۴ درصد پرشدگی داریم، به رغم اینکه سازمان هواشناسی کشور به عنوان مرجع رسمی تصمیم گیری ها شرایط بدی پیش بینی کرده اما شرایط سدها در پاییز این گونه است.
مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با بیان اینکه در ۲ بهار گذشته در حوزه دز پتانسیل این را داشتیم که آسیب‌های شدیدی به پایین دست وجود داشته باشد، اظهار کرد: در دز که یک سد است بر سر ۲ راهی بودیم که آیا پیش از بهار سد را خالی کنیم یا خیر، لذا همراه با یکسری ریسک‌ها که همکاران ما شبانه روزی وقت گذاشتند و پیش بینی‌ها را بررسی کردند به نتیجه رسیدند که نباید به آن پیش بینی‌ها اکتفا کرد لذا بخشی را آتش به اختیار خالی کردیم.