سرخ رود؛ قطب گردشگری دریامحور

وزیر میراث فرهنگی:

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از شهر سرخ رود به عنوان یکی از قطب های گردشگری دریامحور در کشور و مازندران یاد کرد.

سرخ رود؛ قطب گردشگری دریامحور

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از شهر سرخ رود به عنوان یکی از قطب های گردشگری دریامحور در کشور و مازندران یاد کرد.
سید رضا صالحی امیری در حاشیه بازدید از جاده سلامت سرخ‌رود در گفت‌وگو اختصاصی با مهر، با اشاره به اینکه در مسیر حرکت در نوار شمال امروز به مقصد این شهر گردشگری رسیدیم، اظهار داشت: این شهر ساحلی با پتانسیل بالا در حال تبدیل شدن به یک قطب گردشگری در ایران است، جهش عجیبی در این شهر در حال شکل‌گیری بوده که باور دارم در سفر آینده یکی از مراکز اصلی جذب گردشگر هم در سطح ملی و هم بین‌المللی خواهد شد.
وی تصریح کرد: خوشبختانه به جای حرکت در مسیر موازی، سطح عمود حرکت می‌کنند و این پروژه‌های عمودی می‌تواند در توسعه شهری بسیار کمک کند، چند پروژه خوبی را شهردار گزارش دادند که در مسیر توسعه قرار گرفت و جاده ساحلی
 با مساحت حدود ۴۵۰۰ کیلومتر کار زیبایی است که فاز اول در حال آماده شدن است.
وزیر میراث فرهنگی و گردشگری ادامه داد: بعد از افتتاح فاز اول، فاز دوم نیز با اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومانی شروع خواهد شد؛ طرح مطالعاتی برای داشتن یک اسکله خوب و همچنین گردشگری دریا محور فعال شود چراکه از اینجا می‌توان کشتی‌های مسافری مسافر بگیرید در همین شهر به مقصد انزلی و از طرف شرق به مقصد خلیج گرگان حرکت کنند.
صالحی امیری خاطرنشان کرد:شهر سرخ‌رود می‌تواند یکی از قطب‌های گردشگری دریا محور در آینده باشد؛ خوشبختانه سرمایه‌گذاران به این شهرستان آمده و در حال انجام پروژه‌های بزرگ در حال احداث هستند، این روند باید تسریع شود و اگر مشکلاتی دارند در حوزه منابع طبیعی گفت‌وگو و رفع خواهد شد.
وی با اشاره به موضوع جاده قابل دسترس سرخ‌رود به آمل برای حضور و تردد گردشگران به نزدیک‌ترین ساحل گردشگری مازندران، افزود: من تعهد می‌کنم که با حضور نماینده منطقه با وزیر جهاد کشاورزی گفت‌وگو داشته باشم، فرایندی که الان در این شهر می‌بینم نسبت به خیلی از شهرهای دیگر خوشبختانه سرعت بیشتری دارد و به نظر می‌رسد که در حوزه روند توسعه ساحلی و گردشگری در آینده نزدیک جایگاه خاص خودش را به عنوان قطب گردشگری هم گردشگری داخلی و هم خارجی پیدا خواهد کرد.
وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در پاسخ به سوال مهر مبنی بر توجه به گردشگری کشاورزی با توجه به ظرفیت اقلیمی منطقه و ساخت سایت موزه در تپه قلاکتی، عنوان داشت: در بحث احداث موزه‌ها براساس برنامه هفتم و تعهدی که ما به مردم داریم، شعار ما هر شهر یک موزه است و قرار شد یکی از املاک قدیمی در شهرستان محمودآباد به موزه تبدیل شود، ما تعهد کردیم که آثاری که از این منطقه داریم در موزه ملی و سایر موزها به اینجا منتقل کنیم.
 ۸۰۰ موزه در حال فعالیت در کشور داریم
صالحی امیری تاکید کرد:در موزه آثاری است که جوانان قطعاً به آن افتخار خواهند کرد بنابراین این شعار به عنوان یک دستورالعمل و یک استراتژی دنبال خواهیم کرد، در حال حاضر حدود ۸۰۰ موزه در سراسر کشور فعال هستند و ان شاءالله تا ۵ سال آینده این به هزار موزه خواهد رسید.
وی یادآور شد: تمام نوار شمال ما از گیلان و مازندران، گلستان هم آثار طبیعی، هم دریا و هم آثار میراثی فراوان دارند؛ رسالت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این است که برای همه این حوزه‌ها یک برنامه جامعی رو تدوین کنند و من به همه مدیران در سراسر کشور ابلاغ کردم که در اولین فرصت برنامه پنج ساله توسعه گردشگری میراث فرهنگی استان را تدوین کنند تا برنامه‌ها را بررسی و تصویب خواهیم کرد.