راه‌آهن بستان آباد- تبریز امسال تکمیل می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی:

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه عملیات ریل‌گذاری ۱۵ کیلومتر از راه آهن بستان آباد -تبریز به اتمام رسیده است، اعلام کرد: این طرح طبق برنامه زمان‌بندی تا پایان امسال آماده بهره‌برداری است.

راه‌آهن بستان آباد- تبریز امسال تکمیل می‌شود

تبريز-توفيقي
معاون وزیر راه و شهرسازی با  بیان اینکه عملیات ریل‌گذاری ۱۵ کیلومتر از راه آهن بستان آباد -تبریز به اتمام رسیده است، اعلام کرد: این طرح طبق برنامه زمان‌بندی تا پایان امسال آماده بهره‌برداری است.
خیرالله خادمی گفت:‌ راه آهن میانه-تبریز به طول ۲۰۳ کیلومتر است که حدفاصل میانه تا بستان آباد در سال گذشته به بهره برداری رسیده است.
وی طول مسیر ریلی بستان آباد-تبریز را ۴۴ کیلومتر اعلام کرد و افزود: در حال حاضر پیشرفت فیزیکی کل این محدوده ۶۵ درصد است و تمام تلاش ما این است تا راه آهن بستان آباد- تبریز تا پایان سال جاری تکمیل و آماده بهره برداری شود.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه روند اجرای این مسیر ریلی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: زیرسازی کل تونل و گالری‌ها برای اجرای روسازی تکمیل شده و حدود ۷۰ درصد نصب سازه عرشه به اتمام رسیده است.
خادمی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۸۶ درصدی در بخش زیرسازی یادآور شد: درحال حاضر کل ریل مورد نیاز از کارخانه ذوب‌آهن اصفهان خریداری شده و عملیات ریل گذاری ۱۵ کیلومتر از مسیر نیز انجام شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به وجود ۲ هزار و ۸۰ متر پل در این مسیر اظهار داشت: پل باسمنج با ۲۰ دهانه ۵۰ متری به طول هزار متر یکی از بزرگترین پل‌های این محور است که ارتفاع پایه آن از کف زمین ۴۰ متر است و تاکنون عملیات اجرایی در ۵ دهانه به روش پیش رانی تکمیل شده است.
وی همچنین از پل سعید آباد وگرمدره نیز بازدید کرد و در این خصوص گفت: پل سعید آباد دارای
 ۵ دهانه ۵۰ متری است که ارتفاع پایه آن ۳۰ متر است و در حال حاضر نصب تیرها انجام شده است. پل گرمدره نیز به طول ۲۵۰ متر دارای ۵ دهانه
۵۰ متری است که تاکنون ۴ دهانه آن نصب شده است.
خادمی در ادامه سفر به ایستگاه خط آهن خاوران رفت و در ارتباط با این ایستگاه اعلام کرد: در حال حاضر عملیات اجرایی اسکلت ساختمان اصلی ایستگاه خاوران ۸۰ درصد تکمیل شده است.وی طراحی نمای ایستگاه را
 الهام گرفته از دار قالی دانست و ادامه داد: با توجه به اینکه بیش از ۴۰۰ شاعر، عارف و رجال نامی ایران از ۸۰۰ سال پیش تاکنون در مقبره الشعرای شهر تبریز به خاک سپرده شده‌اند، ورودی ایستگاه نیز با ایده کتاب و دیوان شعر از جنس سنگ بنا خواهد شد.