پخت «نان کامل» در ۴۵۰ نانوایی کشور

مدیرگروه امنیت غذایی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مطرح کرد؛

مدیرگروه امنیت غذایی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی درباره وضعیت تغذیه‌ای کشور توضیحاتی ارائه داد.

مدیرگروه امنیت غذایی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی درباره وضعیت تغذیه‌ای کشور توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش ایسنا، دکتر زهرا عبدالهی در نشست خبری که برگزار شد، با بیان اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی «سند ملی دانش‌بنیان امنیت غذایی» را تصویب کرده، اظهار کرد: ساز و کار اجرایی سند ملی دانش‌بنیان امنیت غذایی در کمیسیون‌های تخصصی در حیطه‌های امنیت غذایی آمده است. ۲۲۱ ابلاغ برای دستگاه‌های اجرایی کشور در نظر گرفته شده است. مدیر گروه امنیت غذایی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با بیان اینکه بهبود سلامت نان و تولید نان کامل از برنامه‌های اصلی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی است، گفت: نان، قوت غالب مردم به حساب می‌آید. از سال گذشته تا به امروز، ۸۸ کارخانه تولید آرد توانسته‌اند مجوز تولید آرد کامل را از سازمان غذا و دارو دریافت کنند. در حال حاضر، ۴۵۰ نانوایی در کشور نسبت به تولید نان کامل اقدام می‌کنند. توسعه تولید نان کامل با حمایت همه‌جانبه دولت در دستور کار شورای عالی سلامت و امنیت غذایی قرار دارد.  عبدالهی با بیان اینکه نان کامل از ارزش غذایی بیشتری برخوردار است، گفت: قیمت نان کامل می‌بایست به نحوی باشد که تمام اقشار جامعه و به ویژه دهک‌های پایین جامعه بتوانند از آن برخوردار باشند.