تغییر ساعات فعالیت میادین و بازارهای میوه و تره‌بار در ماه رمضان

ساعات فعالیت میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران برای ایام ماه مبارک رمضان تغییر کرد.

ساعات فعالیت میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران برای ایام ماه مبارک رمضان تغییر کرد.
به گزارش مهر، بر اساس اطلاعیه روابط عمومی سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران؛ ساعت کاری تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران در ماه رمضان صبح‌ها از ساعت ۸ الی ۱۳ و بعدازظهرها از ساعت ۱۴ الی ۱۸ است.
همچنین روزهای جمعه ۱۷ و ۲۴ اسفندماه ساعات کاری تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران از ۸ صبح تا ۱۳ است.
این در حالی است که میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران از ۲۵ تا ۲۹ اسفندماه از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ شب به صورت یکسره فعال است.
بر اساس این اطلاعیه همچنین روز پنج‌شنبه ۳۰ اسفند ماه تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران فعال است و تمامی مرخص‌های روزانه و تشویقی پرسنل میادین و بازارها از روز پنج‌شنبه ۲۳ اسفندماه تا پایان سال جاری لغو است.
در ادامه اطلاعیه روابط عمومی سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران درباره فعالیت میادین و بازارهای میوه و تره‌بار در سال ۱۴۰۴ آمده است: در سال جدید نیز از روز جمعه اول فروردین تا روز یکشنبه سوم فروردین ماه نیز تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران تعطیل است.