مازندران تأمین کننده گوشت مرغ برای بازار‌های کشور

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی مازندران از ارسال بیش از ۶۸۸ هزار کیلوگرم گوشت مرغ به تهران و توزیع گسترده آن در سطح کشور خبر داد.

مازندران تأمین کننده گوشت مرغ برای بازار‌های کشور

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی مازندران از ارسال بیش از ۶۸۸ هزار کیلوگرم گوشت مرغ به تهران و توزیع گسترده آن در سطح کشور خبر داد.
جعفری سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و  صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تأمین و توزیع گسترده مرغ از سوی این استان به بازار‌های داخلی کشور خبر داد و با اشاره به آخرین آمار‌های ارائه‌شده توسط انجمن کشتارگاه‌های استان و اداره کل دامپزشکی، گفت: در تاریخ هفتم تیرماه ۱۴۰۴، بیش از ۱۶۹ هزار و ۳۱۸ کیلوگرم مرغ به میادین میوه و تره‌بار تهران و ۶۵ هزار و ۶۴۵ کیلوگرم به فروشگاه‌های سطح این استان ارسال شده است. مجموع مرغ آماده طبخ ارسالی به تهران به ۲۳۴ هزار و ۹۶۳ کیلوگرم رسیده است.
او افزود:همچنین در همین بازه زمانی، بیش از ۲۰۶ هزار و ۱۴۰ قطعه مرغ زنده به کشتارگاه‌های تهران ارسال و در مجموع بالغ بر ۶۸۸ هزار و  ۴۷۱ کیلوگرم گوشت مرغ به استان تهران تحویل داده شده است.
جعفری با اشاره به تأمین نیاز داخلی نیز گفت:در استان مازندران، بیش از ۴۸۵ هزار و ۳۹۳ کیلوگرم گوشت مرغ توزیع شده است.این مرغ‌ها از طریق شبکه‌های مختلف از جمله فروشگاه‌های زنجیره‌ای نظیر افق کوروش و گلستان در سطح استان در حال عرضه به مصرف‌کنندگان هستند.
او افزود:افزون بر تأمین تهران و مازندران، بیش از ۶۶ هزار و ۴۳۵ کیلوگرم گوشت مرغ آماده طبخ و ۳۵ هزار و ۸۰۰ قطعه مرغ زنده نیز به سایر استان‌ها ارسال شده است.
سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تأکید بر تداوم این روند، گفت:این آمار‌ها بیانگر افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازار‌های کشور و بهبود روند تأمین این کالای اساسی در سطح ملی است.وی افزود:سازمان جهاد کشاورزی مازندران با همراهی فعالان صنعت طیور و کشتارگاه‌ها، نقش مؤثری در تأمین امنیت غذایی کشور ایفا می‌کند.
منبع:خبرگزاری صدا و سیمای مازندران