تریبون

۰

 

اطلاعات بانکی، مبنای احراز هویت صدور غیرحضوری کد بورسی
رییس مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد گفت: مبنای احراز هویت غیر حضوری برای دریافت کد بورسی می‌تواند احراز هویت‌های انجام شده توسط سیستم بانکی باشد.
علی فیروزی در گفت‌وگو با  ایلنا درباره جزییات دریافت غیرحضوری کد بورسی اظهار داشت: سیاست وزارت اقتصاد پیش‌روی در حوزه الکترونیکی است و تا حدی که ممکن باشد در این حوزه پیش خواهیم رفت و دستور وزیر اقتصاد حرکت به سمت الکترونیکی شدن امور است و ریسک این اقدام را هم می‌پذیریم.
وی درباره پیشنهاد وزارت اقتصاد برای مبنای اطلاعات احراز هویت غیرحضوری جهت دریافت کد بورسی گفت: وقتی فرد یک بار به صورت کامل و بی‌نقص و با عبور از لایه‌های سختی احراز هویت شده‌ و در یک نقطه قابل اطمینانی که حاکمیت افراد را احراز هویت کرده، می‌توان با بررسی و تایید این اطلاعات، به آن اعتماد کرد.
رییس مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد با بیان اینکه مبنای احراز هویت غیر حضوری برای دریافت کد بورسی می‌تواند احراز هویت‌های انجام شده توسط سیستم بانکی باشد، ادامه داد: هر فرد دارای حساب بانکی یعنی بک بار احراز هویت شده‌ است بنابراین فقط کافیست  این اطلاعات بررسی شود و اطمینان حاصل شود که شماره تماس ثبت شده متعلق به کد ملی فرد است و شماره حساب بانکی فرد مربوط به کد ملی ثبت شده‌ است.
فیروزی با بیان اینکه در دفاتر و کارگزاری‌ها هم همین روند اطمینان از اطلاعات انجام می‌شود، افزود: احراز هویت از طریق اطلاعات بانکی می‌تواند منبع دقیقی برای این اقدام باشد و با حصول اطمینان از این اطلاعات بانکی ‌می‌توان به سرعت صدور کدبورسی و صدور آن بدون نیاز به حضور فیزیکی افراد کمک کرد.

فرش دستباف شناسنامه‌دار می‌شود
جلسه شناسنامه دار کردن فرش دستباف با حضور متخصصین، معاونین و به ریاست رئیس مرکز ملی فرش ایران برگزار شد.
به گزارش ایلنا و به نقل از مرکز ملی فرش ایران، فرح ناز رافع در ابتدای جلسه با بیان این که با تمام ظرفیت طرح شناسنامه دار کردن فرش دستباف در سال جاری را دنبال می کنیم، افزود: گام های عملیاتی طی جلسات کارشناسی دنبال می شود .
وی گفت: شناسنامه دار کردن با فرش های نفیس آغاز می شود و هدف مرکز ملی فرش از این کار علاوه بر ثبت مشخصات فیزیکی فرش، بیان روایت ها و قصه های بافت فرش و معرفی بافنده آن است که نهایتا به تشویق، احقاق حقوق و دستمزد و رتبه بندی مهارت آنان می انجامد.
رافع در ادمه تاکید کرد که در این راه از ایده های خلاقانه استارت آپ ها و شتاب دهنده ها استفاده می کنیم و تیم کارشناسی متشکل از بخش خصوصی، موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی، مرکز ملی شماره گذاری کالا، مرکز رشد و بخش خصوصی به طور منظم جلسات تخصصی خواهند داشت.
استفاده از بیت کوین ،(Bitcoin) پول یا ارز در شکل دیجیتالی و نحوه به کارگیری آن در کدینگ شناسنامه فرش دستباف با همکاری مرکز ملی فرش و شرکت های دانش بنیان در دست اقدام است.
تاکید بر لزوم استمرار جهت پیشبرد و عملیاتی کردن برنامه از محورهای مورد تایید رئیس مرکز ملی فرش ایران و اعضای حاضر در این جلسه بود.


نظارت نامحسوس بیش از ۶ هزار ناظر بر بازار
مدیرکل دفتر هماهنگی امور استانها و نظارت بر تشکلهای سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: از آغاز امسال تا پایان فروردین ماه 6 هزار و 864 مورد گزارش از ناظران افتخاری دریافت شده که پس از بررسی‌های انجام شده، 6 هزار و 474 مورد قابل پیگیری و از این تعداد3 هزار و 985 فقره (معادل 62 درصد) متخلف شناخته شده است.
به گزارش ایلنا و به نقل از وزارت صمت، مجید ارغنده پور افزود: از این تعداد، 1 هزار و 792 مورد گزارش (معادل 28 درصد) غیرمتخلف شناخته شده و همچنین 697 مورد (معادل 11 درصد) نیز به دلیل انجام مراحل دریافت نظر کارشناسی از نهاد‌ها و اتحادیه‌های ذیربط در دست بررسی است.
مدیرکل‌ دفتر هماهنگی امور استان ها و نظارت بر تشکل های سازمان حمایت خاطرنشان کرد: این امکان برای متقاضیان همکاری در طرح ناظران فراهم شده تا با مراجعه به پورتال سازمان حمایت به نشانی
 http://cppo.mimt.gov.ir و انتخاب استان محل سکونت، نسبت به تکمیل فرم شناسایی و دریافت کد رهگیری اقدام و پس از یک هفته از نتیجه بررسی در پورتال آگاهی یابند.
ارغنده پور ادامه داد: پس از تخصیص کد شناسایی و انجام
 آموزش های لازم، ناظران قادرخواهند بود در زمینه نظارت بر عملکرد و رفتار بنگاه های اقتصادی، رصد بازار، ارزیابی شرایط بازار و احصای مشکلات و نارسایی های آن، بازرسان سازمان های صنعت، معدن و تجارت و ستادهای خبری سازمان های یادشده را در احقاق حقوق شهروندان یاری دهند.
وی درباره راه های ارتباطی ناظران افتخاری برای ارسال گزارش تخلفات اقتصادی نیز گفت: ناظر افتخاری با توجه به کدهای شناسایی تعریف شده می تواند در صورت مشاهده هرگونه تخلف از قبیل گرانفروشی، کم فروشی، تقلب و غیره یا موارد مرتبط از سوی برخی بنگاه های اقتصادی، از طریق سامانه تلفنی 124، اپلیکیشن آسان پرداخت"آپ"، سایت سازمان حمایت مصرف کنند گان و تولید کنند گان و سایت مرجع رسمی قیمت کالا و خدمات ( 124.ir) ، گزارش های خود را ‌ به سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان منعکس کرده و با دریافت کد پیگیری، از نتیجه اقدامات سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت اطلاع یابند.
ارغنده پور اضافه کرد، دفتر هماهنگی امور استان ها و نظارت بر  تشکل های سازمان حمایت متولی پیگیری مباحث مربوط به ناظران افتخاری در سراسر کشور می‌باشد و همچنین ناظران می‌توانند، پیشنهادات، انتقادات و گزارشات خود را با شماره تلفن 26309194 در میان بگذارند.