ایجاد تعامل و همکاری جامعه علمی و مراکز دانش بنیان با شرکت های تخصصی صنعت نفت و حفاری

دکتر حمیدرضا گلپایگانی در یادداشتی به مناسبت برگزاری چهاردهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان گسترش تعامل و همکاری جامعه علمی و مراکز دانش بنیان را با شرکت های تخصصی صنعت نفت و حفاری خواستار شد.

ایجاد تعامل و همکاری جامعه علمی و مراکز دانش بنیان با شرکت های تخصصی صنعت نفت و حفاری

اهواز-محمدي
دکتر حمیدرضا گلپایگانی در یادداشتی به مناسبت برگزاری چهاردهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان گسترش تعامل و همکاری جامعه علمی و مراکز دانش بنیان را با شرکت های تخصصی صنعت نفت و حفاری خواستار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران در متن یادداشت دکتر گلپایگانی آمده است :
ایران امروز در مسیر توسعه و استقلال صنعتی در زمینه های مختلف، گام های مهم و استواری بر می دارد که آثار آن را می توان در گسترش تعامل و همکاری جامعه علمی و دانشگاهی با صاحبان صنایع و شرکت های مادر تخصصی مشاهده کرد.
چهاردهمین نمایشگاه تجهیزات صنعت نفت خوزستان نیز به مثابه ابزاری کارآمد ضمن تسهیل تحقق فرآیند ارتباط یاد شده، به اعتقاد کارشناسان فرصت مناسبی برای تقویت رونق اقتصادی استان و تبیین دستاوردهای تعامل مستمر صنعت نفت و حفاری با مراکز دانش بنیان و سازندگان است که برنامه ریزان امر باید از این فرصت نهایت بهره را برده و ضمن افزایش تعاملات و همکاری‌های درون‌بخشی و بین‌بخشی با رصد مشکلات و چالش ها موجود برای یافتن راهکارهای ممکن تلاش کنند.
در همین ارتباط یکی از اهداف حضور شرکت ملی حفاری ایران در این رویداد برجسته اقتصادی، برگزاری نشست های مشترک تخصصی با سیاستگذاران بومی سازی و سازندگان تجهیزات صنعت حفاری است که از سراسر ایران گرد هم آمده اند تا از این رهگذر از نقاط قوت و ضعف، محدودیت ها و دغدغه های موجود اطلاع یافته و ضمن بیان نیازهای خود در سایه تضارب آرا راه حل های مناسبی برای رفع این مشکلات پیشنهاد نماید.
یکی دیگر از اهداف مهم برگزاری نمایشگاه با توجه به شعار تعیین شده تکمیل زنجیره‌های ارزش برای تولید پایدار ملی است؛ موضوعی که پیش نیاز آن توجه بیش از پیش به اقتصاد دانش‌بنیان و تحقق مسایلی همچون امنیت و رفع موانع سرمایه‌گذاری، بهبود فضای کسب‌وکار، تعیین جایگاه مراکز دانش بنیان در اقتصاد کشور و تقویت مناسبات و گسترش ارتباطات تجاری این مراکز با شرکت ها و بنگاه‌های اقتصادی را می طلبد.
خوشبختانه با روی کار آمدن دولت سیزدهم حمایت بسیاری از شرکت های دانش بنیان صورت گرفته است که آن جمله می توان به واگذاری فضا برای تاسیس پارک های علم و فناوری، واگذاری تسهیلات با نرخ بهره پایین و تسهیل مجوزهای کسب و کار اشاره داشت.
البته باید به این نکته توجه داشت که لازمه خروج از اقتصاد تک محصولی عملی شدن صادرات تولیدات سازندگان داخلی در افق بلند مدت است که تحقق این مهم در گرو کیفیت گرایی است لذا شرکت های دانش مبنا برای جذب مشتریان جدید باید ارائه خدمات مطلوب و تولید کالای با کیفیت را سرلوحه کار خود قرار دهند.
در خاتمه مراتب تشکر و سپاس خود را از همه متولیان برگزاری این رویداد صنعتی و مهندسین و متخصصانی که سخاوتمندانه و متعهدانه دانش تخصصی خود را در فرآیند ساخت در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار می دهند ابراز داشته و امیدوارم تا با یاری خداوند منان و در پرتو همت اندیشمندان، کارآفرینان و متخصصان مؤمن و متعهد بتوانیم در اعتلای اقتصاد ایران اسلامی سهم خود را ادا نماییم.