طنین زنگ مدرسه با مهرنوازی نفت

مهرماه که می‌شود خیابان‌ها و کوچه‌ها، سرخوش از هیجان، لبریز از دانش‌آموزانی ‌می‌شوند که مشتاقانه به دیدار همکلاسی‌ها، دیوارهای رنگی مدرسه و چهره خوش‌روی بابای مدرسه ‌می‌روند؛ شور و شوقی که سهم صنعت نفت در ایجاد آن بسیار است و در چارچوب اهداف مسئولیت اجتماعی، تا توانسته با مهرنوازی، گام‌های بلندی در مسیر آن برداشته است.

مهرماه که می‌شود خیابان‌ها و کوچه‌ها، سرخوش از هیجان، لبریز از دانش‌آموزانی ‌می‌شوند که مشتاقانه به دیدار همکلاسی‌ها، دیوارهای رنگی مدرسه و چهره خوش‌روی بابای مدرسه ‌می‌روند؛ شور و شوقی که سهم صنعت نفت در ایجاد آن بسیار است و در چارچوب اهداف مسئولیت اجتماعی، تا توانسته با مهرنوازی، گام‌های بلندی در مسیر آن برداشته است.
به گزارش شانا به‌نقل از هفته‌نامه مشعل، مانند بهار که با خانه‌تکانی و صدای توپ سال نو آغاز می‌شود، پاییز هم با غبارروبی سواد و طنین خوش زنگ مدرسه می‌آید؛ با شوق بازی در زنگ تفریح، پیچیدن عطر دفتر و کتاب‌های نو در کلاس، ذوق تراشیدن مدادهای رنگی، نوشتن‌های خوب و بد روی تخته‌سیاه و پوشیدن لباس‌های فرم مدرسه. خیابان‌ها و کوچه‌ها هم سرخوش از هیجان، لبریز از دانش‌آموزانی ‌می‌شوند که مشتاقانه به دیدار همکلاسی‌ها، دیوارهای رنگی مدرسه و چهره خوش‌روی بابای مدرسه ‌می‌روند؛ شور و شوقی که سهم صنعت نفت در ایجاد آن بسیار است و در چارچوب اهداف مسئولیت اجتماعی تا توانسته با مهرنوازی، گام‌های بلندی در مسیر آن برداشته است؛ از «نوسازی مدارس و افزایش سرانه آموزشی» گرفته تا «اهدای بسته‌های آموزشی و اجرای طرح‌های توانمندسازی و تقویت بنیه علمی».
موضوعی که بابک دارابی، مدیر نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت‌خیز، بارها به آن پرداخته و درباره طرح‌های آموزشی اجراشده یا در حال اجرای مناطق نفتی و کم‌برخوردار گفته است: ساخت یک‌هزار مدرسه و طرح آموزشی با اعتبار ۲ هزار میلیارد تومان را در قالب ایفای مسئولیت‌های اجتماعی پروژه‌ها و طرح‌های صنعت نفت مدنظر قرار دادیم که تاکنون بیش از ۷۰۰ پروژه با پرداخت یک هزار میلیارد تومان تکمیل شده است.
وی افزود: در کنار این‌ها، با این نگاه که دانش‌آموز پس از فارغ‌التحصیلی، حرفه‌ای هم آموخته باشد تا بتواند کسب‌وکاری برای خود راه بیندازد، برای اجرای طرح توسعه پایدار آموزشی در استان‌های نفت‌خیز به‌ویژه بوشهر و خوزستان اقدام کردیم.
 اجرای طرح آموزشی نفت در بوشهر و خوزستان
اجرای طرح آموزشی نفت در استان بوشهر با برگزاری دوره‌های دانش‌افزایی برای دبیران متوسطه اول و دوم به تعداد ۴ هزار و ۱۲ نفر به‌طور حضوری و بیش از ۸ هزار نفر به‌طور مجازی، همچنین برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای ۴ هزار و ۳۶۴ نفر از دبیران ابتدایی در ۱۸ شهرستان استان را ‌می‌توان بخشی از تلاش‌های صنعت نفت در سال ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در استان‌های نفت‌خیز دانست. آنجا که بیش از ۵ هزار نفر از دانش‌آموزان لازم توجه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم در کلاس‌های تقویتی و آماده‌سازی آزمون نهایی مشارکت داده شدند و آزمون شبه‌نهایی و کیفیت‌بخشی برای ۱۰ هزار نفر از دانش‌آموزان پایه دوازدهم در دو مرحله برگزار شد.
تهیه و توزیع یک‌هزار و ۲۰۰ بسته آموزشی برای دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در کنار خرید تجهیزات برای هنرستان‌های استان بوشهر با اختصاص ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان، از دیگر مواردی است که ‌می‌توان به‌عنوان هم‌نوازی نفت با زنگ اول مهر از آن یاد کرد. پالایشی‌ها نیز در طرح‌های آموزشی پالایشگاه‌های نفت کشور به‌عنوان مجتمع‌های راهبردی تولید فرآورده در کنار اهداف توسعه‌ای، تولیدی و صادراتی خود در صنعت نفت، به مقوله مسئولیت‌های اجتماعی توجه ویژه دارند و توانسته‌اند در سال‌های اخیر همسو با توسعه صنعتی، اقدام‌های قابل‌ توجهی را به‌منظور ارتقای آموزشی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و محیط‌زیستی در سطح استان‌ها پیش ببرند.
پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس به‌عنوان بزرگ‌ترین پالایشگاه میعانات گازی جهان، با توجه به وظیفه اصلی خود که تأمین امنیت سبد سوخت کشور است، ایفای نقش مسئولیت‌های اجتماعی در طرح‌های آموزشی را جزو مهم‌ترین برنامه‌های خود قرار داده
است.