چای و بیسکوئیت زیاد نخورید!

مصرف منظم چای و بیسکویت، به ویژه با شکر و چربی های ناسالم، ممکن است در دراز مدت منشا چندین بیماری شوند.

مصرف منظم چای و بیسکویت، به ویژه با شکر و چربی های ناسالم، ممکن است در دراز مدت منشا چندین بیماری شوند.
به گزارش بهداشت نیوز، یکی از نوشیدنی‌هایی که به لحاظ غذایی کشورهای ایران، هند و بریتانیا رابه هم پیوند می‌دهد، چای است. این سه کشور از یک جهت دیگر نیز با یکدیگر پیوند دارند و آن علاقه مردم این کشورها به مصرف چای و بیسکوئیت به عنوان میان وعده است. اما ترکیب غذایی این عصرانه خوشمزه به رغم ظاهر سالمی که دارد، مضر است.
خوردن بیسکوئیت همراه با چای و فراتر از ان زدن بیسکوئیت در چای، یک عادت آرامش بخش برای اکثر مردم کشورهایی نظیر ایران، هند و بریتانیا است. در این مطلب به همه مضرات خوردن چای و بیسکوئیت اشاره می‌کنیم.
 خوردن چای و بیسکویت مضر است؟
 محتوای قند بالا
بیشتر بیسکوئیت‌ها، از جمله بیسکوئیت‌هایی که در سوپر مارکت‌ها به فروش می‌رسند، با شکر تصفیه شده پر می‌شوند. هنگامی که آن‌ها را همراه چای می‌خورید، منجر به افزایش قابل توجه سطح قندخون می‌شوند. به همین دلیل شانس ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهند و به افزایش وزن کمک می‌کنند و باعث می‌شوند سطوح انرژی فرد کم باشد. افزایش شدید قند خون معمولا با یک افت شدید پس از آن همراه است، که باعث می‌شود احساس خستگی کنید و بخواهید کمی بعد دوباره قند بیشتری بخورید.
 بدون کالری
بیسکوئیت‌ها معمولا از آرد سفید و شکر تهیه می‌شوند و هیچ محتوای غذایی ندارند. آن‌ها به اصطلاح عاری از کالری هستند و فقط منجر به افزایش وزن می شوند و از ویتامین‌ها، مواد معدنی یا فیبرها عاری هستند. وقتی بیسکوئیت با چای سرو شده و به طور معمول مصرف می‌شود، فقط به دلیل ناتوانی در سیر کردن یا رفع گرسنگی باعث پرخوری فرد می‌شود. با گذشت زمان، این ممکن است به معنای افزایش وزن و مشکلات سلامتی مرتبط با آن باشد.
 چربی‌های ترانس و روغن‌های بد
بیشتر بیسکوئیت‌های آماده حاوی چربی های ترانس و روغن‌های هیدروژنه هستند که به سلامت قلب شما آسیب می رسانند. چنین چربی‌هایی سطح کلسترول بد خون شما را افزایش می‌دهند در حالی که سطح کلسترول خوب را کاهش می‌دهند. افزایش سطح کلسترول بد باعث چندین بیماری قلبی و حتی سکته می‌شود. مصرف مداوم بیسکویت‌های حاوی این چربی‌های بد ممکن است منجر به مشکلات شدید قلبی و عروقی شود، حتی اگر در مقادیر کم مصرف شود.
 اسیدیته و مشکلات گوارشی
چای حاوی تانن است که باعث افزایش اسیدیته معده می‌شود. نوشیدن چای با بیسکوئیت‌های غنی از کربوهیدرات که حاوی قند و آرد تصفیه شده بالایی هستند ممکن است مشکلات گوارشی مانند رفلاکس معده، نفخ و سوء هاضمه را بدتر کند. افرادی که به طور منظم از چنین بیسکوئیت‌های پر کربوهیدرات و قند همراه با چای استفاده می‌کردند، در اسیدهای معده دچار عدم تعادل می‌شدند که هضم غذا را دشوارتر می‌کرد و باعث درد معده می‌شد.