خبر

۰

احتمال بازگشايي دانشگاه‌ها بعد از ماه رمضان
معاون آموزشی وزیر بهداشت و رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا به زمان بازگشایی احتمالی دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: اگر وضعیت اپیدمی کرونا با همین منوال پیش برود و روز به روز روند آن کاهنده باشد، احتمالا بعد از ماه مبارک رمضان ستاد کرونا اجازه بازگشایی دانشگاه را می‌دهد.
دکتر علی اکبر حق دوست در گفت و گو با ایرنا افزود: تقویم پیشنهادی آموزشی را به ستاد ملی مقابله با کرونا ارایه کردیم و موافقت مشروط مسئولان مرتبط را گرفتیم؛ اگر این ستاد پس از رصد به این جمع بندی برسد، دانشگاه ها را هدفمند با برنامه ریزی بازگشایی خواهیم کرد. به عبارتی اگر شرایط به همین شکل به سمت کاهش موارد ابتلا پیش برود و اپیدمی جدیدی مشاهده نشود، این کار انجام می‌شود.
رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا تاکید کرد: شرایط، قوانین و مقررات به گونه ای است که کمترین فشار و استرس به دانشجویان و خانواده‌های آنان وارد شود.
حق دوست با اشاره به اینکه حضور و غیاب دانشجویان در این دوره اجباری نخواهد بود، افزود: دانشجویان می‌توانند تک درس یا کل ترم تحصیلی خود را حذف یا درس خود را ناتمام اعلام کنند و در ترم تحصیلی بعد آن را ادامه دهند.
وی با اشاره به اینکه سیستم آموزشی فعالانه بحث آموزش مجازی را دنبال خواهد کرد، گفت: اگر درسی در دانشگاه ها به صورت مجازی در حد قابل قبول ارایه شده باشد، فقط چند جلسه برای رفع اشکال آن درس برگزار می‌شود و در نهایت امتحان آن درس برگزار می‌شود.
 امتحانات حضوری برگزار می‌شود
وی ادامه داد: تا الان برنامه‌ریزی‌ها به این صورت است که امتحانات حضوری برگزار شوند. اگر شرایط شیوع بیماری به همین روال ادامه پیدا کند و روند ابتلا کاهشی باشد، امتحانات در تیرماه برگزار می‌شود و از این بایت خطر جدی دانشجویان را تهدید نخواهد کرد.
حق دوست ادامه داد: امتحانات جامع دانشجویان پزشکی هم بر اساس تقویم زمانی مشخص از انتهای تیرماه تا انتهای تابستان خواهد بود. به جز یک مورد که در مهرماه برگزار خواهد شد.
معاون آموزشی وزیر بهداشت افزود: این موضوع به شرطی است که شرایط با همین روند ادامه پیدا کند و با وضعیت جدیدی مواجه نشویم. در آن صورت بسته به اتقضائات پیش آمده، همه این موارد می تواند تغییر کند.وی با اشاره به اینکه بیماری کرونا با ما خواهد بود و موضوعی نیست که یک یا دو ماهه تمام شود، گفت: شاید مهرماه سال جاری شرایط بحرانی‌تری داشته باشیم و باید خودمان را برای این وضعیت آماده کنیم تا مشکلی برای روند آموزشی دانشجویان پیش نیاید.

برگزاری آزمون در مرداد؛
مهلت مجدد ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد پزشکی آغاز شد
مهلت مجدد ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد پزشکی آغاز شد.
به گزارش مهر، بر اساس تقویم جدید آزمون‌های علوم پزشکی، آزمون کارشناسی ارشد رشته های علوم پزشکی سال ۹۹ از تاریخ ۲۶ و ۲۷ تیرماه به ۲۳ و ۲۴ مردادماه ۹۹ موکول شده است.
به این ترتیب رشته هایی که قرار بود در نوبت صبح و عصر روزهای ۲۶ و ۲۷ تیرماه برگزار شود به نوبت‌های صبح و عصر روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۳ و ۲۴ مردادماه و طبق نوبت بندی دفترچه راهنمای ثبت نام منتقل می‌شود.مهلت ثبت نام جدید و اعمال آخرین ویرایش‌های لازم در آزمون کارشناسی ارشد رشته های علوم پزشکی سال ۹۹ آغاز شده است و داوطلبان به مدت دو روز تا ۲۲ اردیبهشت ماه ۹۹ فرصت دارند نسبت به ثبت نام جدید یا اعمال ویرایش فرم ثبت نام اقدام کنند.
به گزارش مهر، تاکنون تعداد ۶۷ هزار و ۹۱ نفر در مجموع مهلت های ثبت نام برای داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد رشته های گروه پزشکی سال ۹۹ ثبت نام کرده‌اند.براساس ظرفیت اولیه اعلام شده برای پذیرش دانشجو در دانشگاه های علوم پزشکی ظرفیت اولیه عادی و شهریه پرداز ۸۰ رشته علوم پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد ۳ هزار و ۹۴۶ نفر است. ظرفیت نهایی پذیرش در زمان انتخاب رشته اعلام خواهد شد.

رایزنی با سازمان برنامه برای اصلاح احکام حقوقی فرهنگیان
معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با اعلام رشد ۲۷ درصدی بودجه سال ۹۹ این وزارتخانه گفت: اعتبارات وزارت آموزش و پرورش از ۵۶ هزار میلیارد تومان به ۶۳ هزار میلیارد تومان رسیده است.
علی الهیار ترکمن در گفت‌وگو با ایسنا، درباره کلیات بودجه سال ۹۹ و تغییر آن نسبت به سال گذشته اظهار کرد: بودجه سال ۹۹ حدود ۲۷ درصد رشد کرده و اعتبارات ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها از ۴۲ هزار میلیارد تومان به ۵۳ هزار میلیارد تومان رسیده است.
وی افزود: کل اعتبارات وزارت آموزش و پرورش از ۵۶ هزار میلیارد تومان به ۶۳ هزار میلیارد تومان رسیده است.
معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش همچنین درباره بودجه مورد نیاز برای ترمیم رتبه بندی معلمان گفت: ترمیم رتبه بندی و اصلاح ضرایبی که مصوبه سال ۹۸ بوده است و از چندی پیش در دستورکار آموزش و پرورش قرار گرفت و با موافقت سازمان و بودجه روبرو شد.مجوز این امر به آموزش و پرورش داده شده است.
الهیار افزود: پایه بودجه‌ای رتبه بندی با توجه به اینکه در اعتبارات
سال ۹۸ وجود داشت، ما این را به سال ۹۹ منتقل کردیم و باید ضرایب سال ۹۹ را هم به آن بیافزاییم؛ ولی باید اعتباری برای ترمیم و اصلاح ضرایب استفاده شود که رایزنی‌های لازم با سازمان برنامه صورت گرفته و با مشخص شدن رقم آن، احکام حقوقی را اصلاح می‌کنیم.

با تمدید نیمسال دوم؛
زمان جدید امتحانات دانشگاه خوارزمی اعلام شد
برگزاری امتحانات نیمسال دوم سال تحصیلی ۹9-۹۸ دانشگاه خوارزمی از ۲۶ خرداد به ۱۴ تیرماه تغییر کرد.
به گزارش مهر، زمان جدید برگزاری امتحانات نیمسال دوم سال تحصیلی ۹9-۹۸ دانشگاه خوارزمی اعلام شد. براساس زمانبندی جدید برگزاری امتحانات از ۱۴ تیرماه ۹۹ تا اول مرداد ۹۹ تغییر یافت.
پیش از این پایان کلاس‌های این دانشگاه ۲۱ خرداد ۹۹ و آغاز امتحانات ۲۶ خرداد تا ۹ تیر ۹۹ اعلام شده بود.
همچنین با توجه به شرایط خاص ناشی از بیماری کووید ۱۹ در کشور تاریخ پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹9-۹۸ از ۲۱ خرداد به ۶ تیرماه ۹۹ تغییر یافت.همچنین حذف ترم صرفا در صورت داشتن مستندات و پس از درخواست در سامانه سجاد و طرح در کمیسیون موارد خاص دانشگاه قابل انجام خواهد بود و حذف ترم از طریق سیستم آموزشی گلستان بررسی نخواهد شد.