بهره برداری از سایت اینترنت نسل پنجم کشور

در دانشگاه تربیت مدرس صورت گرفت؛

سومین سایت اینترنت نسل پنجم در دانشگاه تربیت مدرس به بهره برداری رسید.


سومین سایت اینترنت نسل پنجم در دانشگاه تربیت مدرس به  بهره برداری رسید.
به گزارش ایسنا، دکتر محمدتقی احمدی، رییس دانشگاه تربیت مدرس در این باره گفت: پیشتازی ایرانسل در حوزه‌ ۵G باعث غرور ملی است و خوشحالم که در این مسیر، یکی از آزمایشگاه‌های مشترک، در این دانشگاه تاسیس می‌شود.
وی افزود: در زمینه استانداردسازی پروتکل‌های ارتباطات آینده، برنامه‌هایی تدارک دیده شده است که نقطه اوج این فعالیت‌ها، در زمینه‌های بین رشته‌ای خواهد بود.
رییس اين دانشگاه ابراز امیدواری کرد این حرکت مشترک، در زمینه‌های بین رشته‌ای از جمله پزشکی دیجیتال و سایر حوزه‌های سلامت هم توسعه پیدا کند.
همچنين دکتر بیژن عباسی آرند مدیرعامل اپراتور نسل ۵G  نیز در افتتاحیه سومین سایت نسل پنجم اینترنت گفت: این اولین تجهیزات نسل پنجم اینترنت است که در فضای باز راه اندازی شده است.
وی تاکید کرد: مدتی قبل نسل پنجم اینترنت برای اولین بار وارد کشور شد. این شبکه اینترنتی سنگ بنای اقتصادی دیجیتال است و سهم قابل توجهی در تولید ناخالص ملی ایفا کند. ما در نسل چهارم اینترنت، شبکه سلولی را تشکیل دادیم و نسل پنجم نیز بر همین مبنا اجرایی می شود.
وی درباره بومی سازی تجهیزات اینترنت نسل پنجم در کشور گفت: اولین قدمی که در راستای بومی سازی شبکه اینترنت ۵G  برخواهیم داشت، تولید مودم های بومی است.
او اشاره کرد: مودم های نسل چهارم اینترنت طی دو سال اخیر در کشور بومی سازی شده اند در حالی که قبلا مجبور بودیم آن ها در خارج از کشور وارد کنیم. برای اجرایی شدن نسل پنجم ارتباطات نیز قصد داریم مودم ها را بومی کنیم.
عباسي تاکید کرد: برای اجرایی شدن این هدف در ساختمان مرکزی ایرانسل آزمایشگاهی برای تست تجهیزات بومی شبکه ایجاد کردیم تا از این طریق بومی سازی مودم،  نسل های بعدی اینترنت را در کشور
راه اندازی کنیم.
مرداد امسال اینترنت ۵G سرانجام در کشور رونمایی شد و کاربران توانستند با سرعت یک و نیم گیگ بر ثانیه تجربه دانلود آنلاین داشته باشند. بدون تردید این تکنولوژی می‌تواند تحولی در ایجاد شهرهای هوشمند، سلامت هوشمند، اتومبیل‌های خودران، پخش ویدیو با کیفیت بالا و بازی آنلاین ایجاد کند.
دکل این پروژه که بر بام دانشکده های فنی و مهندسی نصب گردیده، توسط تعدادی از اعضای هیات علمی گروه مخابرات دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر انجام شده است.