تامین و توزیع آب شهری با حدود ۳۵۰ حلقه چاه و پمپاژ ۷۰۰۰ لیتر آب در ثانیه به شبکه

مدیر آب شهری غرب استان تهران:

در جلسه و نشست اطلاع رسانی مدیران شبکه فاضلاب و آبرسانی مناطق غربی استان تهران یکی از مدیرانی که به ایراد سخنرانی و ارائه اخبار و اطلاعات در خصوص فعالیتهای بدون وقفه پرسنل این مجموعه پرداخت؛ مدیریت شبکه آب شهری مهندس حسینی بود.

تامین و توزیع آب شهری با حدود ۳۵۰ حلقه چاه  و پمپاژ ۷۰۰۰ لیتر آب در ثانیه به شبکه

شهريار-برزگر
در جلسه و نشست اطلاع رسانی مدیران شبکه فاضلاب و آبرسانی مناطق غربی استان تهران یکی از مدیرانی که به ایراد سخنرانی  و ارائه اخبار و اطلاعات در خصوص فعالیتهای  بدون وقفه پرسنل این مجموعه پرداخت؛ مدیریت شبکه آب شهری مهندس حسینی بود.
وی ضمن ابراز تبریک و تهنیت به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان، ماه میهمانی خداوند رحمان گفت:در غرب استان تهران کار تولید آب را  این معاونت(معاونت بهره‌برداری) انجام می‌دهد و در اختیار مشترکین قرار می‌دهد که در این راه چالش‌های زیادی وجود داشته و همچنان دارد.
مهندس محمد حسینی مدیرشبکه آب شهری اضافه کرد:آب تولیدی شرکت آبفای غرب استان تهران چه روستایی و چه شهری از ۲۷۰ حلقه چاه شهری و ۷۰ حلقه چاه روستایی تامین می‌شود که  حدود ۷۰۰۰ لیتر در ثانیه آب از زمین خارج و در مخازن ذخیره و به وسیله ایستگاه‌های پمپاژ به شبکه منتقل می‌شود.
وی نظارت و رسیدگی مستمر به خطوط و شبکه آبرسانی را پس از تامین آب مصرفی بزرگترین دغدغه مدیران این شرکت خواند و اذعان داشت:اقداماتی که در سطح شرکت باید همواره انجام شود تا میزان انتقال آب به شبکه همیشه ثابت و پایدار باشد، رفع شکستگی خطوط انتقال؛رفع مشکلات انشعابات و شبکه توزیع؛رفع از کارافتادگی پمپ‌های آب در اثر نوسانات جریان برق و احیاء چاه‌هاست که با توجه به افت و نشست زمین در شهرستان شهریار که میزان آن سالیانه حدود ۲۰ الی ۳۰ سانتی متراست باعث بریدگی چاه‌های منطقه می‌شود.
مهندس حسینی مدیر شبکه آب شهری افزود:همکاران ما هرساله چاه‌هایی که از مدار خارج می‌شوند را به روش ویدئو متری رصد می‌کنند تا وضعیت چاه‌ها را دائما تحت کنترل باشند تا در صورت گرفتگی به
 سه روش:1- هیدروپارس یا ترمیم جدار و تیکه گذاری چاه‌ها 2- روش فرچه زنی 3- پیستول زنی جداره چاه‌ها که تقریبا راندمان چاه‌ها را ۴۰ تا 
۵۰ درصد افزایش می‌دهند زیرا میانگین در برنامه سالیانه باید ۳۰ تا ۴۰ درصد از چاه‌ها به طور متناوب و متوالی رصد شوند تا چاه‌ها همچنان جوان بمانند.
این مقام مسئول یادآور شد:برنامه سالیانه شرکت آب و فاضلاب از مهرماه تا مهر سال آینده می‌باشد که در شش ماه اول سال ۹۹ شرکت ۲۱ حلقه چاه را به روش هیدروپارس و روش ترمیم جداره و فرچه زنی ترمیم نموده که ۶ فقره روستایی و ۱۵ فقره در بخش شهری بوده است.
مهندس محمد حسینی در پایان سخنان خود اظهارداشت:اقدام بعدی ما تجهیز چاه‌های جدید است که با توجه به افت زمین و افت آب‌های سطحی زمین بعضی از چاه‌ها از مدار تولید خارج می‌شوند که نیاز یه حفر چاه جدید الزامیست چرا که با توجه به افزایش جمعیت باید به ظرفیت منابع تولید آب افزود تا پاسخگوی نیاز مردم باشیم.