احداث ۳ مرکز آموزش، تولید و عرضه صنایع‌دستی در شهر خلاق بندرعباس

نخستین جلسه برخط(آنلاین) شورای راهبردی شهرهای ایرانی عضو شبکه جهانی شهرهای خلاق برگزار شد.

بندرعباس- شهین صادقی 
نخستین جلسه برخط(آنلاین) شورای راهبردی شهرهای ایرانی عضو شبکه جهانی شهرهای خلاق برگزار شد.
شهردار بندرعباس در جلسه‌ای که با حضور دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران و شهرداران شهرهای سنندج، رشت و اصفهان برگزار شد، ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته پس از عضویت بندرعباس در شبکه جهانی شهرهای خلاق، اظهار کرد: شهرداری بندرعباس نخستین برنامه‌های خود پس از پیوستن به شبکه جهانی شهرهای خلاق را، در بخش‌های آموزش، نمایش و زمینه‌سازی برای عرضه تعریف کرده است.
عباس امینی‌زاده با اشاره به اینکه راه‌اندازی بازار دائمی صنایع‌دستی 
یکی از مهمترین برنامه‌های کنونی شهرداری بندرعباس در این زمینه است، افزود: عملیات اجرایی این پروژه در حال انجام است و امیدواریم در سال جاری مورد بهره‌برداری قرار بگیرد.
وی ادامه داد: علاوه بر این بازار دائمی، راه‌اندازی دو مراکز آموزش، تولید و عرضه صنایع‌دستی دیگر نیز در دستور کار قرار گرفته و به زودی مراحل اجرایی آن آغاز می‌شود.
شهردار بندرعباس همچنین عنوان کرد: راه‌اندازی بازار مجازی صنایع‌دستی نیز با هدف رونق‌بخشی به این حوزه و کسب و کار فعالین حوزه صنایع‌دستی صورت گرفته و هم‌اکنون در دسترس عموم است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در این مدت نشست‌های متعددی با محوریت مرکز خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری با دستگاه‌های اجرایی، بخش خصوصی و بخش تعاون در راستای رونق‌بخشی بیشتر به حوزه صنایع‌دستی و آیین‌های سنتی برگزار شده است.امینی زاده همچنین به انعقاد تفاهم‌نامه با دستگاه‌های اجرایی، مراکز علمی و دانشگاه‌ها در راستای دستیابی به اهداف شهرهای خلاق اشاره و بیان کرد:اخیرا نیز یک تفاهم‌نامه با پارک علم و فناوری استان هرمزگان 
منعقد شده که همه این موارد در راستای گسترش حوزه صنایع‌دستی است.
اضافه می‌شود، در این جلسه ارایه گزارش عملکرد جامع شهرداری بندرعباس مورد تحسین قرار گرفت.
شایان ذکر است، بندرعباس از سال 98 به عضویت شبکه جهانی شهرهای خلاق جهان در زمینه صنایع‌دستی 
و آیین‌های سنتی در آمده است.