فشارخون بالا خطر بیماری قلبی در زنان را ۲ برابر می کند

یافته محققان نروژی؛

طبق نتایج یک مطالعه جدید، زنانی که در اوایل ۴۰ سالگی مبتلا به فشارخون خفیف هستند دو برابر بیشتر در معرض حمله قلبی یا آنژین قلبی در دهه ۵۰ سالگی شان قرار دارند.

فشارخون بالا خطر بیماری قلبی در زنان را ۲ برابر می کند

طبق نتایج یک مطالعه جدید، زنانی که در اوایل ۴۰ سالگی مبتلا به فشارخون خفیف هستند دو برابر بیشتر در معرض حمله قلبی یا آنژین قلبی در دهه  ۵۰ سالگی شان قرار دارند.
به گزارش مهر به نقل از مدیکال نیوز، در حالی که مردان بیش از زنان در اوایل ۴۰ سالگی دچار فشار خون بالا هستند، به نظر می‌رسد آسیب ناشی از فشار خون به عروق در زنان بیشتر است.
در سندرم حاد کرونر، که شامل حملات قلبی و آنژین ناپایدار است، جریان خون که به طور معمول اکسیژن قلب را تأمین می‌کند، دچار اختلال می‌شود.
در برخی کشورها، شمار زنان جوان و میانسال بستری شده در بیمارستان به خاطر سندرم حاد کرونر رو به افزایش است.
دکتر «استر کرینگلند»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه برگن نروژ، در این باره می‌گوید: «نتایج حاصل از یافته‌ها نشان می‌دهد که فشارخون بالا به ویژه اثرات نامطلوبی بر قلب زنان
دارد.»
به گفته محققان، همه زنان بزرگسال باید از فشار خون خود مطلع باشند و فشار خون آنها باید حداقل هر ۵ سال اندازه گیری شود. اگر زنان دارای سایر فاکتورهای خطر بیماری قلبی مانند چاقی، دیابت، اختلالات خودایمنی، یا عوارض بارداری هستند، یا اگر والدینی با فشارخون بالا دارند، فشار خون شأن باید هر ۱-۲ سال اندازه گیری شود.