واکسن‏های تقویت کننده کووید ۱۹ دارای قدرت حفاظتی بالاتری هستند

محققان پی بردند؛

طبق یک مطالعه کوچک، واکسن‌های تقویت‌ کننده کووید ۱۹ نسبت به واکسیناسیون کامل با دو دوز از واکسن‌های کووید، محافظت بسیار قوی‌تر و طولانی‌تری را ایجاد می‌کنند.

 

طبق یک مطالعه کوچک، واکسن‌های  تقویت‌ کننده کووید ۱۹ نسبت به واکسیناسیون کامل با دو دوز از واکسن‌های کووید، محافظت بسیار قوی‌تر و طولانی‌تری را ایجاد می‌کنند.
به گزارش مهر به نقل از مدیسن نت، همچنین محققان دریافتند که پاسخ به واکسن تقویت کننده (بوستر) در افراد کاملاً واکسینه شده که قبلاً مبتلا به بیماری کووید ۱۹ شده اند بیشتر است.
«الکسیس دمونبرون»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه نورث وسترن شیکاگو، گفت: «از آنجایی که این میزان آنتی‌بادی بسیار قوی هستند، واکسن بوستر به طور بالقوه می‌تواند از ما برای مدت طولانی‌تری نسبت به آنچه برای دو دوز واکسن دیدیم محافظت کند.»
برای این مطالعه، محققان نمونه خون ۳۳ جوان سالم و کاملاً واکسینه شده با میانگین سنی ۴۳ سال را در منطقه شیکاگو تجزیه و تحلیل کردند.
این مطالعه نشان داد که ۹ ماه پس از دریافت دو دوز واکسن کووید ۱۹، سطح آنتی بادی خنثی کننده کروناویروس حدود ۱۰ برابر کاهش یافته بود. پس از تزریق بوستر، سطح آنتی بادی ۲۵ برابر افزایش یافت یعنی پنج برابر بیشتر از دو دوز واکسن.
بر اساس یافته‌های منتشر شده، آنتی بادی‌های واکسن تقویت کننده ۵۰ برابر بیشتر از آنتی بادی‌های ناشی از ابتلاء به خود بیماری کووید ۱۹ بودند.
محققان معتقدند که دوزهای تقویت کننده باعث ایجاد میزان بالایی از آنتی بادی‌های خنثی کننده علیه نوع دلتا می‌شوند که باید محافظت زیادی را ایجاد نمایند.
از زمان شروع پاندمی، محققان واکنش‌های آنتی‌بادی ناشی از عفونت طبیعی و پس از هر دوز واکسن کووید را ارزیابی کرده‌اند و تعدادی از مطالعات را همراه با یافته‌های خود منتشر کرده‌اند.