اساسنامه باشگاه دانش پژوهان جوان به تصویب نهایی رسید

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: اساسنامه باشگاه دانش پژوهان جوان به تصویب نهایی رسید



اساسنامه باشگاه دانش پژوهان جوان، شورای هنر و اختیارات علمی
 و آموزشی واگذار شده به ستاد نیرو‌های مسلح مورد تصویب نهایی شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت.
به گزارش  دانشجو، عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، با تبریک ایام میلاد حضرت صاحب الزمان (عج) درباره جلسه ۸۵۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: این جلسه بیستمین جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۰ بود و اساسنامه باشگاه دانش‌پژوهان جوان و اختیارات
واگذار شده در حوزه علم و آموزش به ستاد کل نیرو‌های مسلح تصویب شد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود:در این جلسه همچنین اصلاح آیین‌نامه شورای هنر نیز مورد تصویب اعضای محترم شورای عالی قرار گرفت.
عاملی درباره سند تحول شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در این جلسه کلیات سند تحول که براساس تدابیر رهبر معظم انقلاب اصلاح‌شده است، مورد بررسی قرار گرفت، ولی تکمیل آن به جلسات آتی موکول شد.
استاد دانشگاه تهران درباره جلسه ستاد هماهنگی و اجرای نقشه مهندسی فرهنگی نیز گفت: جلسه دهم این ستاد به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد که براساس مصوبه این جلسه مقرر شد بودجه اجرای برش استانی سند مهندسی فرهنگی هم در بودجه سالیانه و هم در برنامه‌های پنج‌ساله کشور تدبیر شود و کمیته‌ای با عضویت وزیر کشور، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان
برنامه و بودجه و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای بودجه‌های حمایتی این اسناد تشکیل شود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی را حائز اهمیت دانست و گفت: این سند در واقع یک جامعیتی دارد که همه کار‌های فرهنگی استان را به‌صورت یکپارچه مدیریت می‌کند. همچنین در این جلسه تشکیل "کارگروه ادبیات خلاق" برای اولین بار مطرح و تصویب شد.
عاملی سند تحول شورای‌عالی انقلاب فرهنگی را محصول کار کارشناسی گسترده دانست و افزود: در گذشته چنین سابقه‌ای را نداریم که اعضای شورای‌عالی ۲۲ جلسه به بررسی کارشناسی تحول شورای‌عالی انقلاب فرهنگی اختصاص داده باشند که به پشتوانه بدنه کارشناسی که در دستگاه‌ها و در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام شده بود، تدبیر گردید. این سند در هشت فصل تنظیم‌شد که در فصل ابتدایی آن به اهداف پرداخته شده است و اهداف درواقع برآیند مسائل جامعه است. تقویت فرهنگ عمومی، حمایت از فرهنگ نخبگانی، استقرار ارزش‌های اسلامی در جامعه و توجه به تعلیم‌وتربیت هم از طریق نهاد‌هایی مانند آموزش‌وپرورش، آموزش عالی کشور، وزارت بهداشت و حتی مهدکودک‌ها از جمله موضوعاتی است که در اهداف مورد توجه قرار گرفته است.