پرداخت بیش از یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی مشکل دار

رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان کردستان:

محمد دره وزمی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات به واحدهای دارای مشکل عملا از مردادماه سال گذشته آغاز شد ، گفت: در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به بنگاه‌های تولیدی که در سایت بهین یاب ثبت نام کردند در بخش صنعت به ۹۴ واحد صنعتی تسهیلاتی به مبلغ ۹۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان پرداخت شده است.

پرداخت بیش از یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی مشکل دار


محمد دره وزمی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات به واحدهای دارای مشکل عملا از مردادماه سال گذشته آغاز شد ، گفت: در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به بنگاه‌های تولیدی که در سایت بهین یاب ثبت نام کردند در بخش صنعت به 94 واحد صنعتی تسهیلاتی به مبلغ 92 میلیارد و 400 میلیون تومان پرداخت شده است.
وی اضافه کرد: در بخش کشاورزی نیز به 350 واحد تولیدی تسهیلاتی به میزان 57 میلیارد و 800 میلیون تومان پرداخت شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان کردستان با بیان اینکه طبق روال سال گذشته ثبت نام در سایت بهین یاب امکان پذیر است گفت: صاحبان واحدهای تولیدی دارای مشکل در بخش صنعت و کشاورزی که مایل به استفاده از تسهیلات هستند میتوانند در سایت بهین یاب ثبت نام کنند تا به بانک‌ها معرفی شوند.
در ادامه معاون امور اقتصادی استاندار کردستان با بیان اینکه تشکل‌های بخش خصوصی و متولیان حوزه اقتصادی باید به امر آموزش توجه خاص داشته باشند گفت: لازم است همایش‌ها و کارگاه های آموزشی متناسب برای کارآفرینان و مالکان واحدهای تولیدی برگزار شود.
حسین فیروزی داشتن سرمایه، بنا و مجوز را برای امر تولید لازم اما ناکافی ارزیابی کرد و گفت: مدیران واحدهای تولیدی باید در همه فرآیند تولید توان تصمیم گیری درست وآشنایی کامل با روند بازار داشته باشند و همچنین از بازار شناخت کافی داشته باشند.
معاون اقتصادی استاندار کردستان با بیان اینکه عمده مباحث مطرح شده در شصت و سومین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولیدتامین منابع مالی برای واحدهای تولیدی توسط بانک ها بود گفت: انتظار داریم در سالی که بنام حمایت از کالای ایرانی توسط مقام معظم رهبری نامگذاری شده است بانک ها به امر تولید کالای با کیفیت و اشتغال پایدار واحدهای تولیدی را حمایت و پشتیبانی
کنند.
فیروزی تصریح کرد: در این کارگروه به واحدهای کمک می‌شود که مالکان آن واحدها مصم به انجام کار و راه اندازی واحدهای تولیدی خود هستند ، لذا ضروری است که صاحبان واحدها نیز به تعهدات خود و نظرات کارشناسان توجه نشان دهند.
وی در ادامه اعتماد در اقتصاد و بازار را موضوعی حایز اهمیت و مهم برای تولید کنندگان ارزیابی
کرد و اظهار داشت: هر واحد تولیدی که بخواهد در بازار ماندگار شود در درجه اول باید اعتماد مردم و مصرف کنندگان را به خود جلب کند.
معاون اقتصادی استاندار کردستان در پایان خواستاراستفاده از همه ظرفیت‌های موجود استان برای رونق تولید و افزایش اشتغال جوانان شد و گفت: اکنون هیچ چیزی مهمتر از ایجاد اشتغال برای جوانان استان نیست و انتظار داریم همه دستگاه ها و خصوصا بانک‌ها به این مهم توجه داشته باشند.