پیگیری اجرای ماده ۱۰ در نشست با سازمان اداری و استخدامی کشور

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت خبر داد؛

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت خبر داد؛ پیگیری اجرای ماده ۱۰ در نشست با سازمان اداری و استخدامی کشور


معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت ضمن تشریح پیگیری‌ها برای اجرای ماده ۱۰ و اشاره به نشست هفته آینده با سازمان اداری و استخدامی کشور برای به‌نتیجه رساندن این مطالبه گفت: در حوزه مالیاتی حقوق و دستمزد کارکنان امیدواریم در هفته آینده خبرهای خوبی برای کارکنان صنعت نفت داشته باشیم.
به گزارش شانا، مهدی علی‌مددی در نشست تخصصی توسعه مدیریت و سرمایه انسانی صنعت نفت در محل مرکز همایش‌های تخصصی شرکت ملی نفت ایران (باشگاه آموزشی – فرهنگی کوشک)، گفت: معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت سعی دارد با رویکرد دولت مردمی و منویات ارزشمند رئیس‌جمهوری که همواره بر نگاه تحولی و مردمی با الگوی مدیریت جهادی و انقلابی تأکید دارد، برای رفع دغدغه کارکنان صنعت نفت اقدام کند.
 اقدام‌ها و دستاوردهای معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی در دولت سیزدهم
وی در ادامه در سه محور اقدام‌ها و دستاوردهای معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر دولت سیزدهم، برنامه‌های آینده و انتظارها از مدیران و رؤسا و کارشناسان سخن گفت و تصریح کرد: در بخش اقدام‌ها و دستاوردها از ابتدای دولت سیزدهم نگاه معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی حل مسئله بود و به‌عنوان نخستین اقدام احیای شورای مدیران توسعه مدیریت سرمایه انسانی را در پیش گرفت. این شورا تاکنون
۴۹ نشست با ۵۵ مصوبه داشته و عمده اقدام‌های انجام‌شده در این معاونت در این شورا بررسی و ارزیابی شده است.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت، سامان‌دهی مشاغل جبران خدمات نیروهای مدت‌موقت را از دیگر اقدام‌های دولت سیزدهم برشمرد و افزود: بنا بود کارکنان قراردادی مدت‌موقت تا سال ۹۲ از نظام جبران خدمات مناسب بهره‌مند شوند که به‌دلیل مشکلات و نگاه مدیران رأس راهبردی محقق نشد و یکی از دستاوردهای معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی در دولت سیزدهم، نظام‌مند کردن نظام‌ جبران خدمات بود.
اجرای کامل قانون تفسیر بند «و» ماده ۴۴ قانون برنامه پنجم توسعه از دیگر دستاوردهایی بود که علی‌مددی به آن اشاره و اذعان کرد: تبدیل وضعیت ۵۶۰۰ نفر از نیروهای مدت‌موقت و معین مشمول بند «و» ایثارگری به رسمی که تکلیف قانونی بود، به دست توانای نیروهای منابع انسانی میسر شد.وی افزود: اجرای مفاد بند «د» تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و تبدیل وضعیت ۲۷ هزار و ۸۲۷ نفر نیروی پیمانکاری به رسمی، کار بسیار بزرگی بود و فشار زیادی بر این معاونت وارد آورد، نهادهای نظارتی و شخص رئیس‌جمهوری هم بر این مورد نظارت دقیق داشت و خواستار اجرای این کار به‌صورت کارشناسی بود.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت، چگونگی تخصیص سمت و ایجاد سمت را بخش اصلی این کار برشمرد و گفت: این وظایف کار زیادی می‌طلبید که به فضل خدا محقق شد.
علی‌مددی افزود: تعیین تکلیف فارغ‌التحصیلان گروه «الف» دانشگاه صنعت نفت دیگر کار بزرگی بود که با برگزاری مصاحبه فنی تخصصی و روان‌شناختی برای هزار و ۵۷۲ نفر انجام شد.
وی برقراری دوباره طرح نظام و امریه را از جمله فعالیت‌های رها شده در دولت قبل خواند و گفت: اکنون ۱۴۳ نفر طرح نظامی و امریه وظیفه شناسایی شده و ۱۱۷ نفر برای نخبه وظیفه به شرکت‌ها معرفی شدند.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت تبدیل وضعیت پذیرفته‌شدگان آزمون توانمندسازی کارکنان قرارداد مدت موقت را تشریح و تصریح کرد: در دوره قبل این افراد آزمون داده بودند و تعهدهایی ایجاد شده بود، البته ما برای حذف آنها اقدام نکردیم، بلکه با رویکرد حل مسئله و مساعدت و عنایت شخص مقام عالی وزارت حل مسئله شد.
علی‌مددی این اقدام را تشریح کرد و گفت: از ۱۶۷۵ نفری که در مصاحبه شرکت کردند، حدود بیش از ۳۰۰ نفر مشمول بند «و» شدند و باقی آنها در مصاحبه فنی تخصصی و روان‌شناختی ارزیابی شدند؛ کسانی که امتیاز لازم را کسب کردند و سمت سازمانی در سازمان‌ها داشتند، تبدیل وضعیت انجام شد، عده‌ای نیز پذیرفته شدند اما سمت سازمانی برای آنها از سوی شرکت‌ها و مدیریت‌های تابعه معرفی نکردند که در حال حل مسئله آنها هستیم.
 برگزاری آزمون استخدامی سراسری؛ به‌زودی
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت سامان‌دهی نیروهای پیمانکاری را از دیگر اقدام‌های بزرگ برشمرد و درباره نیازسنجی تعداد
 ۵ هزار و ۵۸ نفر برای نیازهای استخدامی صنعت نفت گفت: نیاز اولیه ۶ هزار نفر بود که پس از کار کارشناسی مجوز برای این تعداد درخواست شد.
علی‌مددی با بیان اینکه سازمان اداری و استخدامی خواستار دریافت گزارش کاملی از وضع بند «د» و «و» ایثارگری بود که حجم و برآورد و گروه‌های شغلی گزارش شد، تصریح کرد: روز یکشنبه (۱۳ آذرماه) در نشست شورای استخدامی با بیش از ۳۳۰۰ مجوز و برگزاری آزمون برای جذب نیروهای تخصصی موافقت شد که پس از هماهنگی با سازمان سنجش آزمون را برگزار می‌کنیم.
وی درباره زمان اجرایی شدن این موضوع گفت: امید می‌رود تا پایان ماه جاری دفترچه آزمون استخدامی منتشر شود تا هرچه زودتر با برگزاری آزمون نیاز به نیروی متخصص و فنی در صنعت نفت برطرف شود.
 اجرای ماده ۱۰، مطالبه به‌حق در شرف نهایی شدن
وی درباره وضع اجرای ماده ۱۰ توضیح داد و تصریح کرد: پیگیری ویژه برای اجرای جدول حقوق موضوع ماده ۱۰ از مطالبات جدی کارکنان بود. با توجه به رئوس راهبردی جدید دولت مردمی سیزدهم ما موظف بودیم که به مطالبات مردم رسیدگی کنیم. این مطالبات که بحق بود از سال ۹۳ اجرا نشده بود و از سال ۹۹ اجرای ناقص شد و کارکنان مطالبه اجرای کامل آن را داشتند.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت افزود: محدودیت‌های زیادی در اجرای آن وجود داشت، اما وزیر نفت اصرار داشت این اقدام انجام و مسیر قانونی برای آن طی شود تا این مطالبه بحق و جدی به سرانجام برسد. گزارش جامع و کاملی خدمت رئیس‌جمهوری ارائه شد که وی خواستار دنبال کردن آن از مسیر قانونی شد و موضوع را به سازمان اداری و استخدامی ارجاع داد، این سازمان ایرادهایی را وارد کرد و به‌عنوان محوری‌ترین مسئله، اعلام کردند از آنجا که اجرای این ماده منتج به افزایش حقوق می‌شود، باید شورای حقوق و دستمزد درباره آن نظر دهد.