همکاری شیلات و دامپزشکی، رمز پایداری تولید

الزامات قوانین و استانداردهای فعالیت های شیلات طی جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.



به گزارش سازمان شیلات ایران، سیدحسین حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران نقش دو سازمان شیلات و دامپزشکی را در امنیت غذایی کشور بسیار برجسته عنوان کرد و اظهار داشت: همکاری این سازمان و تعامل مستمر برای پیشبرد اهداف در راستای تأمین غذای سالم بسیار مهم و ضروری است.
حسینی با اشاره به ضرورت اصلاح و بازبینی برخی قوانین دامپزشکی در حوزه شیلات، مغایرت تعدادی از این قوانین با موازین و الزامات تولید آبزیان را متذکر شد و همکاری دو سازمان را رمز پایداری تولید برشمرد.
رئیس سازمان شیلات در بخشی دیگر از سخنان خود بر اهمیت مولدین دریای خزر به لحاظ حاکمیتی و دولتی تاکید کرد و سلامت بچه ماهی رهاسازی شده در دریا را بسیار مهم عنوان کرد.
سیدمحمد آقامیری، رئیس سازمان دامپزشکی نیز با تاکید بر اصلاح قوانین و مقررات و وظایفی که بین دو سازمان هم پوشانی وجود دارد به عدم مغایرت قوانین و ضوابط بهداشتی با فعالیت‌های شیلاتی اشاره کرد.
همچنین در این جلسه در خصوص تعیین الزامات و قوانین در خصوص پرورش ماهی در قفس از جمله محیط‌های استقرار قفس، فواصل قفس‌ها و رعایت حریم بهداشتی و مطابقت آن با قوانین علمی بحث و تبادل نظر شد.