هیچ، در انتظار کمیسیون ورزشکاران؟

انتخاباتی به سبک گلادیاتورها؛

انتخابات رئیس و نایب رئیس کمیسیون ورزشکاران در آکادمی ملی المپیک با حاشیه‌های فراوانی برگزار شد.

هیچ، در انتظار کمیسیون ورزشکاران؟

انتخابات رئیس و نایب رئیس کمیسیون ورزشکاران در آکادمی ملی المپیک با حاشیه‌های فراوانی برگزار شد.
به گزارش تسنیم، انتخابات رئیس و نایب رئیس کمیسیون ورزشکاران صبح دیروز در آکادمی ملی المپیک برگزار شد و در پایان هادی ساعی و مجتبی عابدینی با کسب 8 رای از مجمع 15 رای به عنوان رئیس و نایب رئیس این کمیسیون انتخابات شدند.
انتخابات کمیسیون ورزشکاران که مدت‌ها است دستخوش حواشی بوده به گمان بسیاری می توانست پایانی بر دو دستگی اعضا و آغاز مسیر همدلی اعضا باشد اما از چند روز قبل از انتخابات مشخص شد که این انتخابات در یک مسیر عادی پیش نمی‌رود و حاشیه‌ها دامن گیر آن خواهد شد.
هر چه به زمان انتخابات نزدیک شدیم آتش اختلافات و دو دستگی‌ها بیشتر فوران کرد که اوج آن مصاحبه سوریان و هادی ساعی، دو اسطوره ورزش کشور علیه یکدیگر شد اتفاقاتی که حتی در فضای مجازی فدراسیون‌های کشتی و تکواندو را مقابل هم قرار داد.
بحث دیگر مربوط به عدم تایید آیین نامه کمیسیون ورزشکاران توسط IOC بود که مشخص بود پاشنه آشیل اعتراضات در انتخابات خواهد بود. عدم موضع گیری کامل کمیته ملی المپیک و عدم ارائه تاییدیه باعث شده بود با حرف و حدیث‌ها در مورد اصل این انتخابات بیشتر شود. انتخاب بهداد سلیمی و حمیده عباسعلی به عنوان گزینه‌های منتخب رئیس کمیته ملی المپیک نیز با اعتراضاتی زیر پوستی همراه بود اما تا قبل از انتخابات هیچ کس علنی به آن نپرداخت.
اما موضوع به همین جا ختم نشد و خبر دوپینگی شدن یکی از ورزشکاران عضو در کمیسیون ورزشکاران نیز به صورت کاملا خودجوش رسانه‌ای شد و این ورزشکار نیز از جمع اعضا کنار گذاشته شد.
بالاخره انتخابات کمیسیون ورزشکاران با حضور 15 عضو از 17 عضو آغاز شد. مجمعی که در همان ابتدا با اعتراض میراسماعیلی نسبت به عدم تایید آیین نامه توسط  IOC همراه بود اما با عدم پاسخ دبیرکل به این ابهام هادی ساعی لب به اعتراض گشود و از دبیرکل خواست تا موضوع را شفاف توضیح دهد بالاخره بعد از 45 دقیقه از آغاز جلسه، به سعیدی اطلاع دادند که تاییدیه IOC درست در دقیقه نود رسید و این تاییدیه در نشست قرائت شد.
بحث‌ها در مورد تاییدیه آیین نامه باعث شد تا رضایی، قهرمان کشتی کشورمان به ساعی معترض شود. وی گفت اگر قرار به دعوا بود چرا ما اینجا نشستیم. ما آمدیم که یک رای بدهیم و برویم.  هادی ساعی نیز در پاسخ به رضایی گفت: ما دعوا نمی‌کنیم،  شما در جلسات شرکت نمی‌کردید.
پس از آن موضوع  ساعی در مورد حضور دو عضو منتخب رئیس کمیته ملی المپیک اعتراض کرد و گفت طبق آیین نامه باید رئیس کمیته در انتخابات این افراد با آرش میراسماعیلی، رئیس کمیسیون مشورت می‌کرده اما در این میان پیمان فخری این بند از آیین نامه را قرائت کرد و گفت بایدی در این مشورت وجود نداشته است. همین امر چالش‌ها را افزایش داد و ساعی را وادار کرد که تلویحاً به موضوع کرونای مدیر مرکز نظارت بر مرکز تیم‌های ملی اشاره کند و از به خطر افتادن سلامت اعضا ابراز نگرانی کند.
شدت اعتراضات و بحث‌ها به قدری بالا بود که در بخشی از جلسه کیکاووس سعیدی از صندلی خود بلند شد و اعلام کرد که جلسه را ترک می‌کند و اگر می‌خواهید شما (ساعی) جلسه را اداره کنید که ساعی نیز گفت؛ اگر نمی‌توانید اداره کنید من این کار را انجام خواهم داد.
ادامه صحبت‌ها باعث دلخوری بهداد سلیمی شد وی گفت: نزدیک 40 دقیقه سر حضور من بحث است و بیشتر از این نشستن من توهین به شخصیت من و افتخارات من است. اگر این موضوع ادامه دار باشد مجلس را ترک می‌کنم.  اگر دوستان مخالف حضور من و حمیده عباسعلی هستند بفرمایند و ما جلسه را ترک می‌کنیم. ساعی نیز در ادامه و در پاسخ به بهداد سلیمی گفت: بحث‌های ما قانونی است و توهین به فردی نیست.
در پایان جلسه با پیشنهاد زهرا نعمتی برای برگزاری انتخابات از اعضا رای گیری شد و اکثریت بر برگزاری انتخابات رای دادند،در همین  زمان ساعی گفت: ما موافق انتخابات هستیم ولی حق اعتراض و شکایت را هم به ما بدهید. امضای من پای آیین نامه بسیار برای من اهمیت دارد، من نماینده کمیسیون ورزشکاران IOC هستیم و خیلی بد است که جلوی من کار غیرقانونی انجام شود.
با وجود تهدید ساعی انتخابات برگزار شد و در نهایت هادی ساعی با یک رای بیشتر به عنوان رئیس این کمیسیون پر حاشیه انتخاب شد.
این جلسه به صورت لایو از اینستاگرام کمیته ملی المپیک پخش شد و ورزشکاران زیادی که دلخوش به سر و سامان یافتن این کمیسیون بودند اخبار و اتفاقات آن را دنبال می‌کردند اما با دیدن این شرایط  آب سردی بر پیکر آنها ریخته شد و کاملا متوجه شدند که این کمیسیون در ادامه هم با حاشیه‌ها ادامه خواهد یافت و بر خلاف گمان برخی، انتخابات نه تنها پایان اختلاف نیست بلکه بنزینی بود بر پیکر نیمه‌سوخته کمیسیون ورزشکاران تا آتش زیر خاکسترها دوباره گُر بگیرد و شاید بسیاری را همراه خود به آتش
بکشد.
دیروز بسیاری از ورزشکاران و قهرمانان و حتی مسئولین ورزش برای یک انتخابات،  پهلوانی را باختند.  دیروز کسی به صحبت‌های درست الهه احمدی توجه نکرد. دیروز در بین عصبانیت‌ها و حاشیه‌ها کسی نشنید که الهه احمدی گفت: نباید بعد از یک سال تعطیلی  یک دفعه این انتخابات برگزار می‌شد و دوستان از خیلی از اتفاقات خبر ندارند. آقای سلیمی و ساعی روی چشم ما جا دارند قبل از اینکه این انتخابات برگزار شود باید یک جلسه برگزار می‌شد تا دوستان با هم صحبت کنند و مشکلات داخلی حل می‌شد و آیین نامه به تایید می‌رسید.
با این اتفاقاتی که دیروز و طی روزهای گذشته رخ داد همه دیدند باید منتظر روزهای پر چالش و اختلاف را در کمیسیون ورزشکاران باشیم. همین الان می‌توان به صورت قطعی گفت این مسیری که کمیسیون ورزشکاران در پیش گرفته است نه منفعتی برای ورزشکاران دارد و نه برای ورزش ایران در مجامع جهانی تاثیر خواهد بود. این کمیسیون تنها میدانی خواهد بود برای ایجاد حواشی و خبر سازی برای رسانه‌ها. اعضای کمیسیون ورزشکاران  باید بدانند نتیجه را بد باختند و کسی روی دستاوردهای این کمیسیون حسابی باز نخواهد کرد.