روستائيان مستضعف چشم ياري از بيناد مستضعفان دارند

اين روزها خبرعجيب تخليه و تخريب يك روستا با قدمت ۳۰ ساله در اهواز، در خبرگزاري‌ها و رسانه‌هاي مجازي و واقعي مي‌چرخد و عكس و گزارش‌ها در اين مورد، موجب شگفتي شده است؛ چرا كه ساكنان اين روستا، خود از اقشار مستضعفِ يك منطقه محروم هستند؛ روستايي در استان خوزستان كه ساكنان كشاورزش، زمين‌هاي باير اين ناحيه را به زمين‌هاي كشاورزي تبديل كرده‌اند و طبق قانون و عرف و شرع، هر كس زمين‌هاي باير و موات را به زمين كشاورزي تبديل كند، مالك آن زمين محسوب مي‌شود؛ يعني دقيقا اتفاقي كه در اين ناحيه افتاده است. اما همه اين‌ها به كنار، پرسش مهم اين است كه چرا بايد بنياد مستضعفان كه در تمام اين سال‌ها خود حامي اقشارآسيب‌پذير و محروم بوده، پس از گذشت ۳۰ سال، در مورد زمين‌هاي اين روستاي محروم از اغلب امكانات، ادعاي مالكيت كرده و سرپناه اين مردم را تخريب كند؟ حتي اگر اين زمين‌ها از اموال بنياد مستضعفان باشد هم از اين بنياد انتظار مي‌رود كه با تدبير و مآل‌انديشي در مورد سرنوشت ساكنان اين روستا، اقدامات قانوني را عملي سازد. روستای «ابوالفضل(س)» در حد فاصل بین شهرک زردشت و پدافند کیانشهر اهوازقرار داشته و در آن ۳۰۰ خانوار ساكن هستند.


اين روزها خبرعجيب تخليه و تخريب يك روستا با قدمت 30 ساله در اهواز، در خبرگزاري‌ها و رسانه‌هاي مجازي و واقعي مي‌چرخد و عكس و گزارش‌ها در اين مورد، موجب شگفتي شده است؛ چرا كه ساكنان اين روستا، خود از اقشار مستضعفِ يك منطقه محروم هستند؛ روستايي در استان خوزستان كه ساكنان كشاورزش، زمين‌هاي باير اين ناحيه را به زمين‌هاي كشاورزي تبديل كرده‌اند و طبق قانون و عرف و شرع، هر كس زمين‌هاي باير و موات را به زمين كشاورزي تبديل كند، مالك آن زمين محسوب مي‌شود؛ يعني دقيقا اتفاقي كه در اين ناحيه افتاده است. اما همه اين‌ها به كنار، پرسش مهم اين است كه چرا بايد بنياد مستضعفان كه در تمام اين سال‌ها خود حامي اقشارآسيب‌پذير و محروم بوده، پس از گذشت 30 سال، در مورد زمين‌هاي اين روستاي محروم از اغلب امكانات، ادعاي مالكيت كرده و سرپناه اين مردم را تخريب كند؟ حتي اگر اين زمين‌ها از اموال بنياد مستضعفان باشد هم از اين بنياد انتظار مي‌رود كه با تدبير و مآل‌انديشي در مورد سرنوشت ساكنان اين روستا، اقدامات قانوني را عملي سازد. روستای «ابوالفضل(س)» در حد فاصل بین شهرک زردشت و پدافند کیانشهر اهوازقرار داشته و در آن 300 خانوار ساكن هستند.
ماجرا به گفته معاون دادستانی اهواز اين است كه:«زمین‌های این روستا متعلق به بنیاد مستضعفان بوده و «افراد فرصت‌طلب» به‌صورت غیرقانونی «از سال گذشته» اقدام به فروش این زمین‌ها کرده‌اند. با این افراد به دلیل «تعرض» به اموال دولتی بنیاد مستضعفان،برخورد قاطع خواهد شد.» واقعا اگر از سال گذشته افرادي به‌صورت عدواني  اين زمين‌ها را به مردم فروخته‌اند، حتما بايد با آنان برخورد شود. اما چرا اين ماجرا كه در
30 سال پيش اتفاق افتاده و از آن زمان مردم در اين ناحيه زندگي كرده و ريشه دوانده‌اند، اينك چنين مورد بي‌مهري قرار مي‌گيرند؛ چرا كه طبق گزارش معاون دادستانی اهواز، نه روستائيان كه «افرادي فرصت‌طلب» اقدام به فروش زمين‌ كرده‌اند و بنياد مستضعفان بايد با همان افراد فرصت‌طلب برخورد كند.
در اين مورد امام جماعت روستا هم گفته است اگر چنین ادعایی صحیح است چرا بعد از این‌که ۳۰۰ خانوار بیش از ۳۰ سال در این روستا خانه ساخته و زندگی تشکیل دادند، آن‌هم در روزها و ایامی که بیماری کرونا از یک طرف و شرجی و گرمای طاقت فرسا و وضعیت نا به‌سامان اقتصادی از سویی دیگر عرصه را بر مردم تنگ کرده است، چنين اقداماتي صورت مي‌گيرد.
نماینده اهواز و رئیس مجمع نمایندگان خوزستان گفته است بسیاری از ساکنان این روستا «از قدیم» در آن ساکن بوده‌اند. او وعده پیگیری مشکل اهالی روستا را داده و گفته قرار است با پرویز فتاح، رئیس بنیاد دیدار کند. اميد كه مشكل اين سيصد خانوار با همدلي و همياري مسئولان ذيربط به زودی حل شود.