سه فاکتور در موفقیت ایران تأثیرگذار بود

علیرضا رعدی سرمربی تیم ملی فوتبال هفت نفره :

چهارمین دوره مسابقات فوتبال هفت نفره قهرمانی آسیا و اقیانوسیه در حالی هفته گذشته در ملبورن به پایان رسید که تیم ملی ایران توانست دوباره از عنوان قهرمانی خود دفاع کند.

سه فاکتور در موفقیت ایران تأثیرگذار بود

چهارمین دوره مسابقات فوتبال هفت نفره قهرمانی آسیا و اقیانوسیه در حالی هفته گذشته در ملبورن به پایان رسید که تیم ملی ایران توانست دوباره از عنوان قهرمانی خود دفاع کند.
علیرضا رعدی هدایت تیم ملی فوتبال هفت نفره ایران را در این رقابت ها بر عهده داشت. این تیم با هدایت همین مربی در اولین دوره مسابقات هم قهرمان شده بود و امسال توانست برای دومین بار با این مربی و برای چهارمین بار در مجموع مسابقات عنوان قهرمانی را تکرار کند، آن هم بدون باخت حتی در یک بازی و با کسب سهمیه برای حضور در مسابقات جهانی ۲۰۲۴ اسپانیا.
سرمربی تیم ملی فوتبال هفت نفره با بیان اینکه دو ماه پیش از مسابقات قهرمانی آسیا هدایت این تیم را بر عهده گرفت، گفت: با توجه به فرصت کمی که در اختیار داشتیم، تا قبل از حضور در مسابقات تنها چهار مرحله اردو برگزار کردیم و دیدارهایی هم با تیم هایی که نفرات بدون معلولیت در ترکیب داشتند، برگزار کردیم. با این برنامه محدود عازم مسابقات شدیم و توانستیم قهرمانی را از آن خود کنیم.
سرمربی تیم ملی فوتبال هفت نفره در مورد دلیل این موفقیت و قهرمانی و اینکه «چه عاملی باعث ایجاد فاصله میان این تیم و دیگر تیم های آسیایی شده است؟»، گفت: پیشینه فوتبال هفت نفره در ایران و سیستم بازی بی تاثیر در این موضوع نیست. آغاز فعالیت فوتبال هفت نفره در ایران با دیدار با تیم های بزرگ مانند روسیه و بلاروس بود. جام طلایی مسکو اولین رویدادی بود که تیم ملی فوتبال هفت نفره در آن شرکت کرد. اوکراین، روسیه و برزیل هم در مسابقات شرکت داشتند. هدایت تیم با من بود و دعا می کردم اگر هم چهارم می شویم، آبرومندانه باشد اما قهرمان آن جام شدیم.
وی همچنین با اشاره به سیستم بازی تیمش تصریح کرد: معمولا مربیان با ۳ یا ۲ دفاع بازی می کنند اما من روی یک دفاع تاکید دارم. اینگونه که شروع بازی با سیستم یک - ۴ - یک است اما در جریان بازی به واقع پنج بازیکن در حمله داریم و یک بازیکن در دفاع، روی حمله پرتعداد تاکید زیادی دارم.
رعدی یادآور شد: فوتبال هفت نفره ترکیبی از فوتبال و فوتسال است و من سعی می کنم در برنامه های آماده سازی تیم و تاکتیک انتخابی به این موضوع توجه داشته باشم. مربیان دیگر تیم ها معمولا مربی فوتبال هستند و شاید این مسئله را کمتر مورد توجه قرار دهند. این موضوع هم در موفقیت های همیشگی تیم ملی فوتبال هفت نفره در آسیا بی تاثیر نیست.