زنگ خطر تضعیف تقاضا برای صنعت نفت به صدا در آمد

در پی تضعیف تقاضای جهانی برای انرژی به‌دلیل شیوع ویروس کرونا زنگ خطر برای صنعت نفت به صدا در آمده است.


در پی تضعیف تقاضای جهانی برای انرژی به‌دلیل شیوع ویروس کرونا زنگ خطر برای صنعت نفت به صدا در آمده است.
به گزارش شانا از خبرگزاری رویترز از لندن، بازیگران مهم صنعتی اعلام کردند: تضعیف مداوم اقتصاد جهانی در پی همه‌گیری ویروس کرونا بیش از آنچه انتظار می‌رفت سبب کاهش تقاضای نفت می‌شود.
سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک)، شرکت انگلیسی بی‌پی و غول معامله‌گر نفتی جهان ویتول همگی پیش‌بینی‌های ناخوشایندی درباره تقاضا داشتند، زیرا افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا امید به بهبودی سریع را کاهش می‌دهد.
اوپک در گزارش ماهانه خود پیش‌بینی کرد تقاضای جهانی نفت امسال ۹ میلیون و ۴۶۰ هزار بشکه در روز کاهش می‌یابد، این در حالی است که در برآورد ماه گذشته این رقم ۹ میلیون و ۶۰ هزار بشکه در روز اعلام شده بود.
به گزارش شانا، بی‌پی نیز در سناریوی اصلی چشم‌انداز سالانه خود برآورد کرد که ویروس کرونا سبب می‌شود مصرف نفت تا سال ۲۰۲۵ حدود ۳ میلیون بشکه در روز و تا سال ۲۰۵۰ حدود ۲ میلیون بشکه در روز کاهش یابد.
بی‌پی در دو سناریوی بدبینانه‌تری، به کندشدن روند مصرف نفت شتاب بیشتری بخشید و سال 2019 میلادی را اوج مصرف نفت خواند. در سناریوی سوم، تقاضای نفت در حدود سال ۲۰۳۰ به اوج خود می‌رسد.
راسل هاردی، مدیرعامل ویتول، رویکرد مثبت‌تری داشت و در یک کنفرانس جهانی نفت گفت: پس از اوج گرفتن ذخیره‌سازی نفت در بدترین شرایط همه‌گیری ویروس کرونا، بازار به‌تدریج ذخیره‌سازی بیش‌ از حد را مصرف می‌کند.
این در حالی است که جیوانی سریو، رئیس تحقیقات جهانی تجارت گفت: کاهش تقاضای ناشی از افزایش مداوم موارد ابتلا به کرونا یا موج دوم شیوع کرونا، بیشترین شوک ممکن را در ۱۲ تا ۲۴ ماه آینده برای بازار ایجاد خواهد کرد.