آغاز مرحله اول واکسیناسیون فلج اطفال در سیستان و بلوچستان

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت:با هدف حفظ دستاوردهای برنامه ایمن سازی و ریشه کنی فلج اطفال، طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال بصورت فعال و خانه به خانه در تمامی مناطق استان و شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه اجرا می شود.

آغاز مرحله اول واکسیناسیون فلج اطفال در سیستان و بلوچستان

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت:با هدف حفظ دستاوردهای برنامه  ایمن سازی و ریشه کنی فلج اطفال، طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال بصورت فعال و خانه به خانه در تمامی مناطق استان و شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه اجرا می شود.
محمود فاطمی در گفت و گو با ایسنا، افزود: با توجه به افزایش موارد مثبت فلج اطفال در دو کشور افغانستان و پاکستان و خطر احتمال بازگشت مجدد بیماری به کشورمان، طرح واکسیناسیون تکمیلی  فلج اطفال بصورت فعال و خانه به خانه در تمامی مناطق استان در دو نوبت اجرا می‌شود.
وی گفت:نوبت اول این طرح از ۱۵ دی آغاز و تا فردا ۱۷دی ماه ادامه خواهد داشت و مرحله دوم نیز از  ۲۷ لغایت ۲۹ بهمن اجرایی خواهد شد.
وی گفت:گروه هدف طرح تمامی کودکان زیر پنج سال است و انتظار می رود در طول اجرای طرح بیش از ۳۸۲ هزار خانوار بازدید و بیش از ۲۲۰ هزار نفر کودک زیر پنج سال ایرانی و غیرایرانی در محدوده تحت پوشش دانشگاه زاهدان واکسن فلج اطفال دریافت کنند.
وی اظهار کرد:بیماری فلج اطفال یک بیماری عفونی حاد است که در اثر یکی از سه سروتیپ پولیو ویروس ایجاد شده و می تواند سیستم عصبی مرکزی را به شدت گرفتار کرده و منجر به علایم فلج و حتی مرگ، بخصوص در دوران کودکی شود.
فاطمی عنوان کرد:علائم فلج اطفال شامل تب، ضعف و خستگی، سردرد، استفراغ، سفتی گردن، درد و ضعف در اندام ها بوده و در ادامه می تواند موجب فلج و حتی مرگ شود.
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود:از تمامی هم استانی‌های عزیز درخواست می شود با مراقبین سلامت که به درب منازل مراجعه می‌کنند نهایت همکاری را داشته باشند.