تدوین لایحه آموزش اجباری دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

وزیر آموزش و پرورش خبر داد:

وزیر آموزش و پرورش از تدوین لایحه آموزش اجباری دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل خبر داد.

تدوین لایحه آموزش اجباری دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

وزیر آموزش و پرورش از تدوین لایحه آموزش اجباری دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل خبر داد.
به گزارش مهر، علیرضا کاظمی، در جلسه کارگروه تخصصی بررسی و تحلیل موضوع بازماندگی از تحصیل که با حضور اعضای این کارگروه در سالن جلسات وزارت آموزش و پرورش برگزار شد با تأکید بر اینکه برای بررسی یک فرآیند باید آمار دقیق و متقّن ارائه دهیم و از آمارهای غلط پرهیز کنیم، گفت: در بررسی آمار بازماندگان از تحصیل به صورت کلی، میزان دانش آموزان بازمانده از تحصیل در دوره ابتدایی، یک‌نهم آمار اعلام شده است. همچنین در دوره متوسطه اول و دوم نیز بخش زیادی از آنها وارد بازار کار و مهارت شده‌اند.
وی ادامه داد: در ساختار جدید آموزش و پرورش نیز بنا شده آموزش‌ها به صورت عمومی و تخصصی ارائه شوند و دانش‌آموزان، با سوادِ مورد نیاز آموزش ببینند.
 بیش از ۵ هزار مدرسه با کمتر از ۵ دانش آموز در حال فعالیت هستند
کاظمی با تأکید بر این‌که در دوره‌های آموزشی؛ دوره ابتدایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، افزود: به دلیل اهمیت بحث آموزش، بیش از ۵ هزار مدرسه با کمتر از ۵ دانش آموز و یک‌هزار مدرسه با یک دانش آموز در حال فعالیت هستند. این بدان معناست که هر جا به مدرسه و معلم نیاز باشد کوتاهی نخواهیم کرد و اقدامات لازم را در سریع‌ترین زمان انجام خواهیم داد.
پوشش تحصیلی در کشور به ۹۹ درصد رسیده است
وی با اشاره به اینکه نرخ با سوادی در کشور ۹۸ درصد است، افزود: پوشش تحصیلی در کشور  به ۹۹ درصد رسیده است و این از افتخارات ملی محسوب می‌شود.
وزیر آموزش و پرورش در ادامه این جلسه با تأکید بر این‌که برای نظام تعلیم و تربیت، تحصیل یک دانش آموز هم از اهمیت بسیاری برخوردار است، گفت: بسیاری از دانش آموزان بازمانده از تحصیل به دلایل اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و … از تحصیل بازمانده‌اند.