لایروبی ۱۵ کیلومتر از رودخانه های گوهررود و زرجوب در بهار و تابستان گذشته

شهردار رشت در جلسه صحن علنی شورا؛

شوقی شهردار رشت در جلسه صحن علنی شورا گفت: از همه اعضای شورا بابت حضور و پای کار بودن در سیل هفته گذشته قدردانی ویژه دارم.

لایروبی ۱۵ کیلومتر از رودخانه های گوهررود  و زرجوب در بهار و تابستان گذشته

رشت-سیده حدیث میرزاده
شوقی شهردار رشت در جلسه صحن علنی شورا گفت: از همه اعضای شورا بابت حضور و پای کار بودن در سیل هفته گذشته قدردانی ویژه دارم.
وی با اشاره به بارش باران کم نظیر ۲۵۰ میلیمتری در رشت، افزود:بارش ها به اندازه میانگین یک سال کشور بود که فقط ۱۰۸ میلیمتر طی ۱۲ ساعت اتفاق افتاد که این بارش ها موجب افزایش سطح آب ۲ رودخانه رشت که نقش زهکش را داشتند، شد. شوقی با تاکید بر اینکه به علت شدت بارش ها سیستم جمع آوری آبهای سطحی در برخی کوچه هایی که آبگرفتگی شدید داشتند نیز جوابگو نشد، ادامه داد:خروجی سیستم جمع آوری آبهای سطحی و متاسفانه قسمت عمده فاضلاب شهر رشت منتهی به دو رودخانه گوهررود و زرجوب و کانال های آب منطقه ای می شود.
وی با تاکید بر اینکه قبل از شدت بارش ها ظرفیت رودخانه در ورودی شهر رشت تکمیل بود، تصریح کرد:ما در سال جاری حدود ۱۵ کیلومتر از رودخانه ها شهر رشت را لایروبی انجام داده بودیم برای مثال در رودخانه زرجوب و خیابان تختی و کنار توانبخشی امسال لایروبی انجام شده بود اما بارش های شدید سبب آبگرفتگی در این منطقه نیز شد.
شهردار رشت ضمن تشکر ویژه از استاندار گیلان و فرمانده سپاه استان مبنی بر اینکه از ابتدای سیل تا پایان اتفاقات مجاهدانه پای کار و پیگیر بودند اضافه کرد:تیم های ارزیابی توسط بنیاد مسکن و سازمان مدیریت بحران کشور جهت بررسی خسارات سیلزدگان تشکیل شده اند که ان شاءالله خسارات ناشی از سیل به رشتوندان تا پایان سال جبران می شود.
شهردار رشت با قدردانی از زحمات همکاران مدیریت شهری و آتش نشانی و همه دستگاه ها، گروه های جهادی و مردمی،سپاه و بسیج در سیل اخیر رشت، بابت مشکلات پیش آمده ناشی از بارش ها عذرخواهی کرد و افزود:همه همت مان را برای کمک رسانی به مردم آسیب دیده از سیل به کار گرفته‌ایم ان شاالله که دیگر شاهد چنین حوادث تلخی نباشیم