تاکسی‌های رباتیک تویوتا به‌زودی در ژاپن

شرکت‌های ویمو(Waymo) و تویوتا(Toyota) به‌زودی آزمایش تاکسی‌های رباتیک خود را در ژاپن آغاز خواهند کرد. این شرکت‌ها قصد دارند خودروهای خودران مدل bZ۴X خود را در سایر بازارهایی که فرمان خودرو در سمت راست قرار دارد، از جمله بریتانیا به کار بگیرند.

تاکسی‌های رباتیک تویوتا به‌زودی در ژاپن

شرکت‌های ویمو(Waymo) و تویوتا(Toyota) به‌زودی آزمایش تاکسی‌های رباتیک خود را در ژاپن آغاز خواهند کرد. این شرکت‌ها قصد دارند خودروهای خودران مدل bZ4X خود را در سایر بازارهایی که فرمان خودرو در سمت راست قرار دارد، از جمله بریتانیا به کار بگیرند.
به گزارش ایسنا، در آوریل ۲۰۲۵، تویوتا و ویمو به توافقی اولیه برای همکاری در زمینه تاکسی‌های رباتیک دست یافتند. اکنون این دو شرکت اعلام کرده‌اند که در سال ۲۰۲۷، آزمایش ناوگانی از خودروهای الکتریکی خودران تویوتا bZ4X را در ژاپن آغاز خواهند کرد.
پس از ژاپن، آنها برنامه دارند که در سال‌های بعد، این خودروها را به بریتانیا و دیگر بازارهایی که دارای سیستم رانندگی با فرمان سمت راست هستند، وارد کنند.
مدل bZ4X نخستین خودروی الکتریکی مدرن تویوتا برای بازار تولید انبوه است که بر پایه پلتفرم e-TNGA (توسعه‌یافته با همکاری سوبارو) ساخته شده است.
تویوتا خودروهای bZ4X مورد استفاده در این همکاری و آزمایش‌ها را در کارخانه «تاکائوکا»(Takaoka) واقع در شهر تویوتا در استان آیچی تولید خواهد کرد. این خودروساز در همین مکان، عملیات مونتاژ خودروها و تجهیز آنها به سخت‌افزارهای خودرانِ ویمو را نیز انجام می‌دهد.
این شرکت‌ها در بیانیه‌ای اعلام کردند: این همکاری با تلفیق تخصص جهانی تویوتا در تولید و توسعه خودرو با فناوری کاملاً خودرانِ ویمو موجب تسریع در گسترش جهانی خودروهای خودرانِ سطح ۴ (Level 4) خواهد شد؛ خودروهایی که ایمنی آنها به تأیید رسیده است.