سخنگوی وزارت خارجه چین:ایران و آمریکا اختلافات خود را از طریق گفت‌وگو و مذاکره حل‌وفصل کنند

چاینا تودی :چین در واکنش به نگرانی‌ها از احتمال حملات تازه به ایران، بر ضرورت توقف اقدامات نظامی و حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اختلافات در منطقه تأکید کرد.

چاینا تودی :چین در واکنش به نگرانی‌ها از احتمال حملات تازه به ایران، بر ضرورت توقف اقدامات نظامی و حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اختلافات در منطقه تأکید کرد.به گزارش ایلنا به نقل از چاینا تودی، چین  بار دیگر بر این موضوع تأکید کرد که اقدام نظامی کمکی به حل‌وفصل مناقشات در خاورمیانه و منطقه خلیج فارس نخواهد کرد و هشدار داد که تشدید بیشتر تنش‌ها به نفع هیچ‌یک از طرفین نخواهد بود.این اظهارات  در پاسخ به پرسشی درباره دیدارهای اخیر مقامات ایرانی و سعودی از چین و همچنین نگرانی پکن از احتمال حملات مجدد ایالات متحده یا اسرائیل به ایران پس از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا بیان شد.
«مائو نینگ»، سخنگوی وزارت خارجه چین، بیان کرد که «وانگ یی»، وزیر خارجه چین، پیش‌تر مواضع این کشور را در خصوص وضعیت خاورمیانه و منطقه خلیج فارس به‌طور مفصل تشریح کرده است.