پایش نانوایان آذربایجان‌شرقی از طریق گاز مصرفی

برای اولین بار در کشور اجرایی شد؛

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی ضمن تأکید بر ساماندهی و واقعی‌سـازی سـهمیه نـانوایان در کمیته پایش آرد و نان، از پایش میزان پخت واحدهای نانوایی براساس گاز مصرفی برای اولین بار به‌عنوان پایلوت کشوری در استان خبر داد.


تبریز-توفیقی
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی ضمن تأکید بر ساماندهی و واقعی‌سـازی سـهمیه نـانوایان در کمیته پایش آرد و نان، از پایش میزان پخت واحدهای نانوایی براساس گاز مصرفی برای اولین بار به‌عنوان پایلوت کشوری در استان خبر داد.
حبیب امین‌زاده ضمن تأکید بر تداوم اقدامات نظارتی و اصلاحی، اظهار داشت: بررسی و پایش میزان پخت براساس شاخص یاد شده توسط شرکت مادر تخصصی ایران در سامانه‌های توزیع آرد در حال اجراست.
وی با بیان اینکه تـحقق عدالـت و مساوات در تـوزیع سهمیه آرد بین نانوایان و ارزیابی سهمیه تخصیص یافته دولتـی با جدیت در برنامه‌های پیش‌بینی شده کمیته مربوطه می‌باشد، افزود: اصلاح الگوی مصرف نان کشور از طریق ارتقاء و بهبود شرایط و کیفیت فرآیندهای  تولید و تبدیل گندم به نان و مصرف نان و در راستای بند 9 سیاست‌های کلی اصلاح الگوی مصرف است.رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان‌شرقی بر ضرورت تشکیل گروه پایش متشکل از اعضای کارگروه اعم از صمت، فرمانداری، غله و اتحادیه نانوایان در شهرستان‌ها به منظور اجرای طرح پایش تأکید و خاطرنشان کرد: تمرکز در سیاستگذاری، هدایت و نظارت و تعیین دستگاه متولی تنظیم بازار نان، اعمال سیاست‌های حمایتی و تشویقی به منظور ارتقاء سطح بهداشتی مراکز تولید نان، استفاده از نیروی انسانی ماهر و آموزش دیده در فرآیند تولید نان، حفظ ذخیره استراتژیک گندم و تنظیم مبادلات تجاری بازار گندم و آرد با هدف تنظیم بازار داخلی از جمله برنامه‌های اصلاح الگوی مصرف نان کشور است.