چای خود را مزه‌دار کنید!

بسیاری از افرادی که خیلی اهل نوشیدن چای هستند و از نوشیدن آن هم لذت می‌برند و هم انرژی بیشتری برای کار با فکر کردن پیدا می‌کنند،فکر می‌کنند که فقط باید همان چای سیاه را دم کنند و به همین کفایت می‌کنند.



بسیاری از افرادی که خیلی اهل نوشیدن چای هستند و از نوشیدن آن هم لذت  می‌برند و هم انرژی بیشتری برای کار با فکر کردن پیدا می‌کنند،فکر می‌کنند که فقط باید همان چای سیاه را دم کنند و به همین کفایت می‌کنند.
اما نکته جالب این است که همین چای سیاه را می‌توان با برخی از گیاهان، طعم‌دار کرد و تنوعی به آن بخشید. اسم این‌کار هم دم‌نوش درست کردن نیست؛ ما معمولا دمنوش به چیزی می‌گوئیم که در تهیه آن، گیاهانی به جز چای سیاه، استفاده شده باشد. در این روش، ما چای سیاه مورد علاقه خود را با برخی از گیاهان ترکیب می‌کنیم. این کار البته برای افرادی که به همان چای سیاه عادت کرده‌اند، شاید کمی مشکل باید، اما حتما با آزمایش‌های مختلف می‌توان در نهایت گاهی گیاهی خاص را به چای سیاه افزود و به طعمی تازه و دلچسب رسید.
زنجبیل: یک یا دو برش از ریشه‌ زنجبیل یا یک قاشق مرباخوری پودر زنجبیل ، یک فنجان آب‌جوش. چای خشک را به میزان لازم در قوری بریزید و بعد ریشه‌ زنجبیل را داخل قوری بگذارید. آب‌جوش را اضافه و
 ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید و اجازه دهید دم بکشد. می‌توانید عسل یا آب‌لیمو هم به چای اضافه کنید.خواص چای زنجبیل: بهبود گوارش، خاصیت آنتی‌اکسیدانی قوی دارد، مقابله با عفونت.
چوب دارچین: چای خشک، یک عدد چوب دارچین یا یک قاشق چای‌خوری پودر دارچین، یک فنجان آب جوش چای خشک را به میزان لازم و بعد چوب دارچین یا پودر آن‌را درون قوری بریزید. آب جوش را اضافه کنید و اجازه دهید برای 15دقیقه چای شما دم بکشد.خواص چای دارچین: سطح کلسترول بدن را متعادل می‌کند، قند خون را کنترل می‌کند، با سندروم روده تحریک‌پذیر مقابله می‌کند.
گل محمدی: چای خشک، گل محمدی دو تا چهارغنچه، آب جوش چهار فنجان چای خشک را به میزان لازم در قوری بریزید و بعد غنچه‌های گل محمدی را پس از تمیز کردن، به‌صورت درسته و کامل، داخل فیلتر قوری بیندازید.خواص چای گل محمدی: پاک کننده پوست، زدودن سموم از بدن، غلبه بر استرس و افسردگی
به خشک شده: به خشک دو قاشق غذاخوری، آب جوش به میزان لازم، دانه هل، دارچین، لیموی تازه و زعفران به دلخواه . چای خشک را به میزان لازم در قوری بریزید و بعد به خشک را داخل قوری بریزید.
اگر دوست داشتید برای خوش‌عطر و خوش‌طعم‌تر شدن چای، به آن دانه هل بدون پوست یا چوب دارچین اضافه کنید. آب جوش را هم به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه خوب دم بکشد و به‌های خشک به آب جوش رنگ دهند.خواص چای به: دهان را خوشبو می‌کند. سطح انرژی را افزایش می‌دهد. شادی بخش است.