عرضه گوشت قرمز از کشتارگاه‌های رسمی کشور به ٣٧,٥ هزار تن رسید

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ٢٠,٤ هزار تن، ٥٤.٥ درصد از کل وزن گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص داده است.


بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ٢٠,٤ هزار تن، ٥٤.٥ درصد از کل وزن گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص  داده است.
به گزارش ایلنا، نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در آبان ماه سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز عرضه شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در ماه آبان ١٣٩٩
جمعاً ٣٧,٥ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ٢٠,٤ هزار تن، ٥٤.٥ درصد از کل وزن گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص
داده است. گوشت گوسفند و بره با ١٣.٣ هزار تن، بز و بزغاله با ٣ هزار تن و سایر انواع دام با ٨٠١ تن، به‌ترتیب ٣٥.٥ درصد، ٨ درصد و ٢ درصد از کل وزن گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص داده‌اند.
مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در آبان ١٣٩٩ با ماه مشابه سال ١٣٩٨، نشان‌دهنده افزایش ٣٨ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. مقدار عرضه گوشت در آبان ١٣٩٩ نسبت به ماه مشابه سال ١٣٩٨ برای گوسفند و بره ٣٢ درصد، برای بز و بزغاله ٣٦ درصد، برای گاو و گوساله ٤٤ درصد، برای گاومیش و بچه‌گاومیش
 ٨٣ درصد افزایش، و برای شتر و بچه‌شتر ٣١ درصد کاهش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد که مقدار عرضه گوشت قرمز از کشتارگاه‌های رسمی کشور در آبان ١٣٩٩ نسبت به مهر ۱۳۹۹ در حدود ٥,٣ درصد کاهش داشته است.