همکاری دانشگاه های علوم پزشکی تهران و علوم و تکنولوژی عمان

با امضای تفاهم‌نامه صورت گرفت؛

دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه ملی علوم و تکنولوژی عمان با هدف توسعه تعاملات آموزشی و پژوهشی، تفاهم‌نامه همکاری مشترک را به صورت آنلاین منعقد کردند.


دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه ملی علوم و تکنولوژی عمان با هدف توسعه تعاملات آموزشی و پژوهشی، تفاهم‌نامه همکاری مشترک را به صورت آنلاین منعقد کردند.
به گزارش دانشگاه علوم پزشکی تهران، این تفاهم‌نامه در جریان نشستی آنلاین به میزبانی ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان هاب اصلی امضاء شد.
در آغاز دکتر علی آل بیمانی (Ali Al Bimani) رئیس دانشگاه
ملی علوم و تکنولوژی عمان، به معرفی این دانشگاه و پتانسیل‌های مختلف آن چون دانشکده‌ها، اساتید و دانشجویان، آزمایشگاه‌ها و پردیس‌های مختلف پرداخت.
سپس دکتر رامین کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به ظرفیت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران برای همکاری در عرصه‌های پزشکی، داروسازی و سایر حوزه‌های بهداشت، از شعبه جزیره کیش پردیس بین‌الملل به عنوان یکی از پتانسیل‌های موجود برای جذب دانشجویان بین‌المللی نام برد.
وی با ارائه توضیحاتی در خصوص مدرسه‌های تابستانی متعدد دانشگاه، شرایط را برای پذیرش دانشجویان دانشگاه ملی علوم و تکنولوژی عمان در بیمارستان‌های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران مساعد بیان کرد.
کردی به منظور همکاری در زمینه‌هایی چون تبادل اساتید و دانشجویان، پذیرش دانشجویان در دوره‌های Elective و نیز برگزاری کارگاه‌های آنلاین در حوزه کووید-۱۹ نیز اعلام آمادگی کرد.
در ادامه، دکتر محمدحسین نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه
علوم پزشکی تهران به بیان اطلاعاتی در خصوص همکاری‌های علمی و آکادمیک ایران با عمان و به طور خاص پژوهش‌های مشترک صورت گرفته توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه‌های این کشور پرداخت.
وی گفت: از میان کشورهای همکار دانشگاه در چاپ مقالات مشترک، عمان در رده هفتاد و سوم قرار دارد و این مقالات به ترتیب در حوزه‌های پزشکی، ژنتیک و فارماکولوژی منتشر شده است.
مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران به راه‌اندازی دوره کارشناسی ارشد سلامت جهانی در قالب کنسرسیومی از دانشگاه‌های
ایرانی و اروپایی و برنامه اراسموس پلاس اشاره کرد و اظهار داشت: این دوره برای منطقه غرب آسیا، خاورمیانه و شمال آفریقا برنامه‌ریزی ‌شده که با مسائل مختلفی در بحث سلامت جهانی مواجه هستند.
نکوفر همچنین از آمادگی دانشگاه برای هرگونه همکاری به منظور راه‌اندازی دیگر رشته مقاطع علوم پزشکی در دانشگاه ملی عمان خبر داد.
پس از آن دکتر علی آل بیمانی (Ali Al Bimani) رئیس دانشگاه ملی علوم و تکنولوژی عمان پیشنهاد برگزاری مشترک دوره‌های کوتاه‌مدت به صورت آنلاین را مطرح کرد و  تبادل دانشجویان و اساتید را از دیگر موارد مهم برای آغاز همکاری‌ها دانست.
پس از ارائه توضیحات لازم و تکمیلی، تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک به امضای دکتر رامین کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه و دکتر
علی آل بیمانی (Ali Al Bimani) رئیس دانشگاه ملی علوم و تکنولوژی عمان رسید.