تقاضا ۱۰ تا ۱۵ درصد بهبود یافت

افزایش ۳۵ درصدی قیمت غذای رستوران‌ها؛

تقاضا ۱۰ تا ۱۵ درصد بهبود یافت


رییس اتحادیه رستوران‌داران تهران اظهار داشت: نسبت به زمانی که شیوع کرونا در اوج بود و رستوران‌ها نیز باز بودند، تقاضا کمی بهتر شده ولی در مجموع رستوران‌ها وضعیت خوبی ندارند. در زمان اوج کرونا حدود  50 تا 60 درصد کاهش تقاضا به وجود آمد که الان نسبت به آن زمان 10 تا  15 درصد بهبود پیدا کرده و افزایش یافته است.
سید علی اصغر میرابراهیمی در گفت‌وگو با ایلنا در مورد وضعیت رستوران‌ها بعد از کاهش آمار تلفات کرونا اظهار کرد: اعتماد مردم به رستوران‌ها کاهش پیدا کرده، گرانی اجناس نیز مزید بر علت شده است. مشکلات عدیده‌ای در صنف رستوران‌داران وجود دارد از جمله تهیه اجناس، حقوق کارگران و بیمه. با این حال نسبت به گذشته تقاضا فروکش کرده و مردم کمتر به رستوران‌ها مراجعه می‌کنند.
وی افزود: نسبت به زمانی که شیوع کرونا در اوج بود و رستوران‌ها نیز باز بودند، تقاضا کمی بهتر شده ولی در مجموع رستوران‌ها وضعیت خوبی ندارند. در زمان اوج کرونا حدود 50 تا 60 درصد کاهش تقاضا به وجود آمد که الان نسبت به آن زمان 10 تا 15 درصد بهبود پیدا کرده و افزایش یافته است.
رییس اتحادیه رستوران‌داران تهران تصریح کرد: گرانی هم علاوه بر بی‌اعتمادی حاصل از کرونا در این کاهش تقاضا مزید بر علت بوده است. علاوه بر افزایش حقوق پرسنل، بیمه، مالیات و ... مواد اولیه نیز افزایش قیمت زیادی داشته است. رب گوجه فرنگی 16 کیلوگرمی 280 تا
 290 هزار تومان، روغن 280 تا 300 هزار تومان، هر کیلو برنج 36 تا
37 هزار تومان شده است. جوجه را 30 هزار تومان می‌خریدیم اما الان به 45 هزار تومان رسیده است.
میرابراهیمی خاطرنشان کرد: قیمت غذای نهایی که در رستوران‌ها عرضه می‌شود نسبت به قبل از کرونا حدود 35 درصد افزایش داشته، تورم اعلامی هم بیشتر از 32 درصد شده است. ارگان‌های ذی‌ربط کمی به فکر اصناف باشند وضعیت کسب‌وکار اصلا خوب نیست.