درد و التهاب خود را به مواد طبيعي بسپاريد

شايد با ديدن عنوان مطلب از خودتان بپرسيد كه چرا بايدغذاهای ضدالتهاب بخوريم؟ پاسخ این است که سیستم ایمنی بدن در برابر خراش‌ها، جراحت یا عفونت با ایجاد التهاب واکنش نشان می‌دهد. التهاب که پاسخی طبیعی و در واقع مفید است برای فرآیند بهبودی اهمیت دارد. اما آن‌چه خطرناک است التهاب مزمن است که می‌تواند برای بدن و سلامتی ما خطرناک باشد.داشتن رژیم غذایی حاوی خوراکی‌های ضدالتهاب به کاهش التهاب مزمن بدن که در اثر سبک زندگی نه چندان سالم به‌وجود آمده کمک می‌کند. اگر آماده‌اید به مسیر تغذیه‌ی سالم بازگردید این خوراکی‌های مغذی را امتحان کنید كه در دسته‌ی مواد ضدالتهاب جای می‌گیرند.

درد و التهاب خود را به مواد طبيعي بسپاريد


شايد با ديدن عنوان مطلب از خودتان بپرسيد كه چرا بايدغذاهای ضدالتهاب بخوريم؟ پاسخ این است که سیستم ایمنی بدن در برابر خراش‌ها، جراحت یا عفونت با ایجاد التهاب واکنش نشان می‌دهد. التهاب که پاسخی طبیعی و در واقع مفید است برای فرآیند بهبودی اهمیت دارد. اما آن‌چه خطرناک است التهاب مزمن است که می‌تواند برای بدن و سلامتی ما خطرناک باشد.داشتن رژیم غذایی حاوی خوراکی‌های ضدالتهاب به کاهش التهاب مزمن بدن که در اثر سبک زندگی نه چندان سالم به‌وجود آمده کمک می‌کند. اگر آماده‌اید به مسیر تغذیه‌ی سالم بازگردید این خوراکی‌های مغذی را امتحان کنید كه در دسته‌ی مواد ضدالتهاب جای می‌گیرند.
- بادام: بادام منبع غنی چربی‌های شبیه به چربی روغن زیتون، ویتامین E و منگنز است. بادام سرشار از منیزیم و پروتئین گیاهی است. طبق تحقیقات علمی، مصرف بادام به علت بهبود شرایط اسید‌های
چرب خون، خطر حمله‌های قلبی را در فرد کاهش می‌دهد.بادام کمی پرکالری‌تر از سایر خوراکی‌های ضدالتهاب است اما با قدرت سیر‌کنندگی بالای خود به شما کمک می‌کند به رژیم کاهش وزن‌تان وفادار بمانید.
- هویج: هویج حاوی بتاکاروتن است که درون بدن تبدیل به ویتامین A می‌شود و علاوه بر این در نوع خود یک آنتی‌اکسیدان محسوب مي‌شود.رژیم غذایی سرشار از این آنتی‌اکسیدان‌ها، به دلیل نقشی که در جلوگیری از آسیب رسیدن به سلول‌های سالم دارند، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهند. از آن‌جا که هویج کالری کمی دارد و یک منبع خوب فیبر به شمار می‌رود، در صورت لزوم می‌توان از آن برای کاهش وزن نیز استفاده کرد. کاهش وزن از آن جهت اهمیت دارد که چاقی عامل خطرناکی برای بیماری‌های قلبی، دیابت و برخی از انواع سرطان است.
- حبوبات: حبوبات مختلف مانند لوبیا سفید، لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و لوبیای سیاه منبع ضدالتهاب خوبی از پروتئین گیاهی، مواد معدنی، ویتامین‌های گروه B و ویتامین K هستند. فیبر مفید این حبوبات بسیار زیاد است و حاوی پلی‌فنول‌ها هستند که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارند. طبق تحقیقات مصرف حبوبات علاوه بر کاهش التهاب در بدن، از برخی انواع بیماری‌های قلبی، دیابت و فشار خون بالا نیز پیش‌گیری می‌کند.
 - پرتقال: پرتقال منبع عالی برای ویتامین C و پتاسیم و هم‌چنین حاوی فیبر، کلسیم و فولات است. فولات و فیبر موجود در پرتقال به سلامت قلب کمک می‌کند. ویتامین C آن برای عملکرد سیستم ایمنی، داشتن بافت‌ همبند محکم و رگ‌های خونی سالم حیاتی است. پرتقال و آب طبیعی آن انتخابی عالی برای افزودن به رژیم ضدالتهابی شما خواهد بود.
 - اسفناج: اسفناج از معروف‌ترین خوراکی‌های خاص ضدالتهاب است. اسفناج لوتئین دارد که مرتبط با تولید ویتامین A و بتاکاروتن است. طبق تحقیقات افرادی که از سبزیجات با برگ‌های سبز، مانند اسفناج در رژیم غذایی خود استفاده می‌کنند کمتر دچار تباهی لکه‌ی زرد چشم می‌شوند. اسفناج مقداری از آهن، ویتامین K و فولات بدن شما را تامین می‌کند و به دلیل کالری بسیار کمی که دارد برای افزودن به رژیم غذایی لاغری انتخابی عالی است.