برنامه‌ریزی برای حذف دلالان از بازار گوشت قرمز

بر اساس مصوبات ستاد تنظیم بازار، مقرر شده در راستای حذف دلالان، دامداران تولیدات خود را در اختیار شرکت تعاونی صنعت گوشت کشور قرار داده و پس از کشتار، در مراکزی که مشخص شده، گوشت به واحدهای عرضه و اصناف تحویل داده شود.


بر اساس مصوبات ستاد تنظیم بازار، مقرر شده در راستای حذف دلالان، دامداران تولیدات خود را در اختیار شرکت تعاونی صنعت گوشت کشور قرار داده و پس از کشتار، در مراکزی که مشخص شده، گوشت به واحدهای عرضه و اصناف تحویل داده شود.
به گزارش ایسنا،  جلسه‌ای جهت تنظیم بازار گوشت شب عید، با حضور مسئولان وزارت صمت و نمایندگان مختلف شبکه تولید، توزیع و عرضه برگزار شد.
بر اساس مصوبات این جلسه، مقرر شد، دامداران، تولیدات خود را در اختیار شرکت تعاونی صنعت گوشت کشور قرار داده و پس از کشتار، در مراکزی که مشخص شده، گوشت به واحدهای عرضه و اصناف تحویل
داده شود. در اصل این طرح به دنبال این است که با حذف دلالان و واسطه‌های اضافه، موجب کاهش قیمت تمام‌شده برای مصرف‌کننده شود و با افزایش مصرف ناشی از این تعدیل قیمت، موجبات حمایت از تولیدکننده را نیز فراهم کند.
بر اساس گزارشات ارائه شده در این جلسه از سوی نماینده تولیدکنندگان دام سنگین، میزان تولید گوشت قرمز در کشور در شرایط مطلوبی قرار دارد و مشکل و محدودیتی از نظر تامین نیاز بازار وجود ندارد. با توجه به این مطلب، برنامه‌ریزی برای اتصال و ایجاد ارتباط پایدار بین حلقه‌های مختلف زنجیره گوشت از ابتدای زنجیره در دامداری تا انتهای زنجیره و واحدهای عرضه، جهت کنترل و کاهش قیمت و تنظیم بازار در دستور کار گرفت.