سالانه حدود ٣٠ هزارتن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود

معاون جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان:

سالانه حدود ٣٠ هزارتن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود


معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از تولید سالیانه حدود ٣٠ هزارتن گوشت مرغ در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، غلامرضا سرگزی در نشست قرارگاه ساماندهی مرغ استان اظهار داشت:
در حال حاضر ٢۴٢ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی در استان سیستان
 و بلوچستان فعال است که ظرفیت تولید سالیانه بیش از ۴١ هزار تن گوشت مرغ را دارند.
وی با اشاره به اینکه، نیاز سالیانه استان سیستان و بلوچستان به گوشت مرغ حدود ٩٣ هزار تن است، افزود: طی سال گذشته با جوجه ریزی
 ١٧ میلیون و ۴٠٠ هزار قطعه‌ای جوجه در واحدهای مرغداری سطح استان سیستان و بلوچستان، حدود ٣٠ هزار تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان
 و بلوچستان تصریح کرد: با توجه به میزان گوشت تولیدی در واحدهای مرغداری، ٣٠ درصد نیاز استان به گوشت مرغ تأمین و همچنان ٧٠ درصد گوشت مرغ مورد نیاز استان نیز از استان‌های همجوار وارد بازار سیستان
 و بلوچستان می‌شود.
وی اذعان داشت: در برنامه داریم علاوه بر تکمیل زنجیره تولید مرغ، با افزایش واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی ضریب خودکفایی استان ارتقا یابد و برای رسیدن به مرز خودکفایی نیاز به ایجاد واحدهای جدید مرغداری با زمینه پرورش سالیانه ٣٢ میلیون جوجه ریزی داریم.