تولید سالانه بیش از ۹ هزار تن ماهی در اردبیل

سالانه ۹ هزار و ۸۰۰ هزار تن انواع ماهیان سردابی و گرمابی در استان اردبیل تولید می‌شود.

سالانه ۹ هزار و ۸۰۰ هزار تن انواع ماهیان سردابی و گرمابی در استان اردبیل تولید می‌شود.
به گزارش صداوسیما، سیف الله تیزرو سرپرست اداره کل شیلات استان اردبیل گفت : در حالی که میزان تولید ماهی حدود هزار و ۲۰۰ تن در سال ۸۶ در استان اردبیل بود این رقم در ۱۴ سال گذشته بیش از ۸.۵ برابر افزایش یافته و هم اکنون ۹ هزار و ۸۰۰ هزار تن انواع ماهیان سردابی  و گرمابی در استان اردبیل تولید می‌شود.
وی افزود:برنامه امسال اداره کل شیلات و آبزی پروری استان اردبیل افزایش ۶۰۰ تن ماهی به مجموع تولید سالیان آبزیان در این استان است که این کار به تناسب ظرفیت تولید ماهی در مرکز استان و شهرستان‌ها انجام خواهد شد.
سرپرست اداره کل شیلات استان اردبیل بیان کرد: افزایش ۵۰ الی
 ۶۰ تنی ظرفیت تولید ماهی در مزارع استخر‌های پرورش ماهی شهرستان‌های مختلف استان با حمایت از مجریان طرح‌های آبزی پروری و راه اندازی مراکز پرورش ماهی جدید و همچنین افزایش تولید ماهی در واحد سطح استخر‌های موجود از برنامه‌های پیش بینی شده برای افزایش تولید ماهی در این استان است.
 توزیع بچه ماهی رایگان بین استخر‌های خسارت دیده اردبیل
تیزرو اضافه کرد:همانند سال گذشته و در راستای حمایت و پشتیبانی از صاحبان استخر‌ها ومزارع پرورش ماهی خسارت دیده از کرونا و یا حوادث غیر مترقبه امسال نیز بچه ماهی رایگان قزل آلا در بین استخر‌های 
خسارت دیده توزیع خواهد شد.
وی با بیان اینکه رشد برخی از انواع بچه ماهیان رها شده در داخل آبگیر‌ها و رودخانه‌های استان از جمله بچه ماهی سفید متناسب با اقلیم منطقه نیست، افزود:در سال جاری برنامه رهاسازی بچه ماهی در داخل آب جمع آوری شده در پشت سدها ، رودخانه‌ها و آبگیر‌های استان اردبیل 
پس از انجام مطالعه بر نحوه رشد قابل قبول بچه ماهیان رها شده سالیان قبل صورت خواهد گرفت.
سرپرست اداره کل شیلات استان اردبیل همچنین با اشاره به افزایش مصرف ماهی در استان اردبیل گفت: مصرف سرانه ماهی در این استان هم اکنون ۱۱ کیلو گرم است که با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته افزایش خواهد یافت.
تیزرو بیان کرد:با توجه به اینکه ماهی به علت داشتن پروتئین بالا و چربی‌های غیراشبا و امگا ۳ دارای خاصیت بی‌نظیر بوده و سرشار از ویتامین‌ها است، امیدواریم مردم مصرف آن را به عنوان یک ماده غذایی مؤثر و مغزی در تغذیه روزانه خود مورد توجه قرار دهند.