از ابتداي سال جاري پنج کشاورز یزدی موفق به دريافت نشان استاندارد سالم شدند

مدیر کل اداره استاندارد استان یزد:

از ابتدای سال "جهش تولید"تاکنون ،با صدور مجوزهای جدید محصول سالم، آمار این حوزه به عدد ۱۱ رسیده است.



از ابتدای سال "جهش تولید"تاکنون ،با صدور مجوزهای جدید محصول سالم، آمار این حوزه به عدد 11 رسیده است.
این مطلب را مدیر کل اداره استاندارد استان یزد عنوان و افزود:از ابتدای امسال تاکنون پنج کشاورز یزدی موفق شده اند برای محصولات کشاورزی تولید خود از قبیل فلفل دلمه ایی،گوجه سبز و زردآلو نشان استاندارد محصول گواهی شده(سالم)، دریافت دارند.
محمد رضا زارع بنادکوکی که در نشست فصلی کارشناسان حوزه نظارت بر اجرای استاندارد سخن می‌گفت در خصوص تعریف محصولات گواهی شده و ارگانیک افزود:محصولی که در تولید آن از هیچ نوع سم و کود شیمیایی استفاده نشده باشد ارگانیک و محصولی که در تولید آن از سم و کود شیمیایی استفاده شده است ولی اثرات آن در محصول وجود ندارد تحت عنوان گواهی شده(سالم)یاد می‌شود.
وی در توضیح بیشتر محصول گواهی شده(سالم) گفت:مردم با رویت این گواهی مطمئن باشند که این گونه محصولات از نظرعدم وجود سم مهلک افلاتوکسین،باقی مانده دیگر سموم و آلاینده ها کاملا مورد تایید هستند.
این مقام مسئول در بخش دیگری از اطلاع رسانی خود ادامه داد: با توجه به استفاده کشاورزان از کود و سموم در محصولات کشاورزی که در خیلی از موارد استفاده از این نهاده ها در تولید الزامی و اجتناب ناپذیر است سازمان جهاد کشاورزی و سازمان ملی استاندارد ایران دستورالعملی تدوین کرده اند تا محصولات خام کشاورزی برچسب‌گذاری شوند.
زارع در پایان سخنان خودگفت: کاربرد مجوز محصول گواهی شده از نظر اجرای استاندارد به صورت تشویقی(داوطلبی) می‌باشد و کشاورزان متقاضی میتوانند برای هر محصولی که از میزان باقی مانده سموم،کود(نیترات)، فلزات سنگین و افلاتوکسین آن‌ها مطمئن هستند نسبت به دریافت "پروانه حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی" از اداره کل استاندارد استان یزد اقدام نمایند.