تولید سالانه ۱۴ تن گوشت شترمرغ در آمل

مدیرجهاد کشاورزی آمل:

تولید سالانه ۱۴ تن گوشت شترمرغ در آمل

مدیر جهاد کشاورزی آمل گفت:سالانه ۱۴ تن گوشت، یک هزار و ۳۰۰ قطعه جوجه و یک هزار و ۱۰۰ عدد تخم از پرورش شتر مرغ در این شهرستان تولید می‎شود.
به گزارش ايسنا، سید حسین اسلامی در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه اینکه شهرستان آمل دارای ۴۰۰ قطعه شترمرغ بوده که ۶۰ قطعه آن مولد و ۳۴۵ قطعه دیگر پرواری است، افزود: سالانه  ۱۴ تن گوشت، یک هزار
 و ۳۰۰ قطعه جوجه و یک هزار و ۱۰۰ عدد تخم از پرورش شتر مرغ در این شهرستان تولید می‌شود.
وی با اشاره به اینکه شترمرغ‌ها اهلی و در برخی نقاط دنیا پرورش داده می‌شوند، افزود: پرهای شتر مرغ کاربرد زینتی و پوشاک دارد و پوست آن‌ها برای تولید چرم استفاده شده و گوشتشان نیز در بازار عرضه می‌شود.