مسکو: در تسلیح طرفهای درگیر در افغانستان شرکت نکرده و نمیکنیم
وزارت امور خارجه روسیه در واکنش به برخی ادعاها اعلام کرد، مسکو هرگز در تسلیح طرفهای درگیر در افغانستان شرکت نکرده و این کار را نخواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، وزارت امور خارجه روسیه در بیانیهای اعلام کرد مسکو هرگز در تسلیح طرفهای درگیر در افغانستان شرکت نکرده و نخواهد کرد.
این وزارتخانه اعلام کرد: روسیه در تسلیح طرفهای متخاصم افغانستانی به هیچ وجه مشارکت نکرده و قرار نیست شرکت کند. ما معتقدیم که تامین تسلیحات به طرفهای درگیر کمکی به ثبات اوضاع در افغانستان نخواهد کرد، برعکس، منجر به تشدید تضادهای بینالافغانی خواهد شد که مملو از دامن زدن به جنگ داخلی به دلایل قومی است.
به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، وزارت خارجه روسیه این اظهارات را در واکنش به ادعاهای کارشناسان آمریکایی در مورد ارائه تسلیحات روسی به «جبهه مقاومت ملی افغانستان» عنوان و آن را محکوم کرد.
اخیراً وزارت امور خارجه دولت موقت طالبان اعلام کرد «امیرخان متقی» در سفرش به تهران با «احمد مسعود» رهبر جبهه پنجشیر و «اسماعیل خان» دیدار کرد.