یافته جدید درباره بیماری پارکینسون

متخصصان آکادمی مغز و اعصاب آمریکا معتقدند که مصرف قهوه خطر پیشرفت بیماری پارکینسون را کاهش می‌دهد.



متخصصان آکادمی مغز و اعصاب آمریکا معتقدند که مصرف قهوه خطر پیشرفت بیماری پارکینسون را کاهش می‌دهد.
به گزارش ایسنا، محققان آکادمی مغز و اعصاب آمریکا در یک مطالعه تازه به این نتیجه رسیدند که قهوه باعث کاهش ریسک پیشرفت پارکینسون حتی در افرادی می‌شود که از نظر ژنتیکی به این بیماری مبتلا خواهند شد.
در این بررسی ۱۸۸ بیمار مبتلا به پارکینسون و ۱۸۰ شرکت کننده سالم مورد آزمایش قرار گرفتند و متخصصان مقدار کافئین در خون آنها را مقایسه کردند. در نهایت مشخص شد که در بدن افراد مبتلا به پارکینسون، مقدار کافئین ۷۶ درصد کمتر از افراد سالم بوده است. همچنین افرادی که ژن این بیماری در آنها دچار تغییر شده بود دو بار کمتر کافئین در مقایسه با افرادی که مبتلا به پارکینسون نبودند مصرف کردند.
به گزارش اسپوتنیک، نشریه «یورک آلرت» در گزارشی در این باره آورده است البته محققان هنوز نمی‌توانند با اطمینان کامل بگویند که قهوه به افراد کمک می‌کند تا به این بیماری ژنتیکی مبتلا نشوند و لذا باید تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود، هرچند نتایج آزمایشات کنونی امیدوارکننده است.