كشف روش کاهش مصرف آب شیرین در تولید نهال چندل در هرمزگان

محقق بخش منابع طبيعي مركز تحقيقات و آموزش کشاورزی هرمزگان موفق به كشف روش کاهش مصرف آب شیرین در تولید نهال چندل در نهالستان شد .


بندرعباس- شهین صادقی
محقق بخش منابع طبيعي مركز تحقيقات و آموزش کشاورزی هرمزگان موفق به كشف روش کاهش مصرف آب شیرین در تولید نهال چندل در نهالستان شد .کمبود آب در استان‎های جنوبی کشور، همواره تولید نهال‎ در نهالستان را (به‎ویژه نهال‎های با نیاز آبی بالا) با مشکل و هزینه تولید بالا مواجه ساخته است که در این راستا مريم مصلحي محقق بخش تحقیقات
منابع طبیعی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان با هدف کاهش آب شیرین مصرفی، تسهیل تولید نهال توسط افراد بومی و بهبود معیشت روستاهای ساحل‎نشین، با انجام یک پژوهش در قالب محقق معین با همکاری اداره منابع طبیعی شهرستان سیریک، موفق به کاهش مصرف آب شیرین تا میزان تقریباً 50 درصد شد.
در این پژوهش با استفاده از آب نامتعارف میزان مصرف آب شیرین تولید نهال چندل تا میزان تقریبا 50 درصد کاهش یافت.قابل ذکر است نهال‎های تولیدی دارای شادابی و رشد مطلوب‌تری نسبت به نهال‎های تولیدی با استفاده از آب شرب بودند.