آيا ويروس كرونا شيريني دوست دارد؟!

يكي از شايعات در باره ويروس كرونا اين است كه اين ويروس، از شيريني خوشش مي ايد و نكته جالب توجه اين است كه اغلب مبتلايات به اين ويروس كه بيماري زمينه اي ديابت داشته اند، بيشتر جان خود را از دست داده اند. در واقع يكي از عوامل موثر در افزايش احتمال ابتلا به كرونا ويروس و مرك در اثر آن، ابتلا پيشيني به ديابت است.

آيا ويروس كرونا شيريني دوست دارد؟!



يكي از شايعات در باره ويروس كرونا اين است كه اين ويروس، از شيريني خوشش مي ايد و نكته جالب توجه اين است كه اغلب مبتلايات به اين ويروس كه بيماري زمينه اي ديابت داشته اند، بيشتر جان خود را از دست داده اند. در واقع يكي از عوامل موثر در افزايش احتمال ابتلا به كرونا ويروس و مرك در اثر آن، ابتلا پيشيني به ديابت است.
اما واقعيت اين است كه بله، اين ويروس، مانند هر ويروس و ميكروب ديگري شيريني دوست است و بهتر است در تا زماني كه بحران پاندمي كروناويروس ادامه دارد، از شيريني كمتر استفاده كنيم. به ويژه
شيريني هاي مصنوعي.
رشد ویروس و باکتری در شیرینی‎هاي‌ تر نسبت به شیرینی‎هاي خشک به علت این‎که ویروس‌ها در جای مرطوب پیشرفت زیادی دارند، بیشتر خواهد بود، اما شیرینی‎هاي خشک به علت این‎که بیشتر در خانه تهیه می‌شوند اگر آن‌ها را بعد از پخت مجدد گرم کنیم دیگر ناقل به ویروس نخواهند بود.
به یاد داشته باشید که مصرف مواد شیرین در این روز‌ها ممکن است علاوه بر تضعیف سیستم ایمنی، سلامت دندان‌ها را به خطر اندازد و با بسته بودن مراکز درمانی و کلینیک‌های دندان پزشکی ممکن است درد زیادی به علت خراب شدن دندان‌ها گریبانگیر شما شود.