فاصله تولید و فرآوری در حوزه کشاورزی باید کاهش یابد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی:

فاصله تولید و فرآوری در حوزه کشاورزی باید کاهش یابد


تبریز-توفیقی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی با تاکید بر کاهش فاصله بین تولید و فرآوری محصولات در این حوزه گفت: این اقدام ضمن جلوگیری از هدر رفت محصولات به افزایش بهره‌وری نیز کمک می‌کند.
اکبر فتحی در جلسه شورای معاونان با محوریت صدور مجوز
بسته بندی حبوبات و سایر محصولات مشابه، افزود: جهت جلوگیری از سوء استفاده از مجوزهای تایید شده برای بسته بندی محصولات، باید این مجوزها با هماهنگی و برنامه ریزی صادر شود و میزان تولیدات، موقعیت جغرافیایی و سایر شرایط مدنظر قرار گیرد.
وی با اشاره به حوزه برنامه‌ریزی و امور اقتصادی برای فعالیت‌های آتی اظهار کرد: مجوزهای فرآوری برای واحدهای تولیدی اعم از تولیدات دامی و تولیدات گیاهی باید با هماهنگی و تحلیل درست حوزه های مرتبط و
حوزه صنایع تبدیلی صادر شود.
رئیس جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به پراکنش
صنایع فرآوری محصولات،  گفت: تمرکز صنایع در حاشیه شهرهای بزرگ از تولید فاصله گرفته و باعث ایجاد گله مندی و کاهش بازدهی شده است.
فتحی به برنامه ریزی برای کنترل و مدیریت صنایع فرآوری محصولات غالب آذربایجان شرقی در پیک تولید محصولاتی مثل سیب، انگور، گوجه فرنگی اشاره کرد و گفت:باید پراکنش صنایع فرآوری استان در محصولات اشاره شده بررسی شود و رویکردهایی برای فرآوری محصولات در سایر واحدهای فرآوری و کارخانجات در استان تعیین شود که با کمک تعاونی روستایی استان امکان پذیر است.
وی همچنین به موضوع قرنطینه نباتی اشاره کرد و گفت: اخیراً موضوع ورود بخش خصوصی به قرنطینه نباتی مطرح شده که با توجه به
حاکمیتی بودن وظایف، گزارشی توسط معاونت بهبود تولیدات گیاهی از روند صدور مجوز قرنطینه نباتی و موضوعات دیگر مرتبط باید ارائه و تصمیم گیری نهائی برای آن به عمل آید.
فتحی با بیان اینکه معاونت‌ها و مدیریت‌های ذیربط سازمان نباید نسبت به مشکلات تولیدکنندگان و فعالان بخش کشاورزی بی‌تفاوت باشند، ادامه داد: موظف هستیم تا پایان در کنار تولیدکننده باشیم و برای حل مشکلات اجتماعی نیز راه کار اتخاذ کنیم.